Show

Komentari 13

Tri mušketira u Kninu: Pjevali i zabavljali publiku cijelu večer...

Tri mušketira u Kninu: Pjevali i zabavljali publiku cijelu večer...

Prvotno je na koncertu u Kninu trebao nastupiti Miroslav Škoro, no zbog kandidature na predsjedničkim izborima morao je odustati. Njegovo mjesto zauzela su tri mušketira

Povodom Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, Zlatko Pejaković (68), Jasmin Stavros (64) i Mladen Grdović (60) održali su koncert na Trgu Oluje u Kninu. 

Prvotno je trebao nastupiti i Miroslav Škoro (57) koji je zbog kandidature na predsjedničkim izbora ipak odustao pa ga je zamijenila 'fantastična trojka'. Pejaković, Stavros i Grdović otpjevali su neke od svojih najpopularnijih pjesama poput 'Stani srce ludo, stani' te zabavljali publiku do kasno u noć. 

Kada skupa nastupaju, oni i jesu 'Tri mušketira', a nakon što su u protekle dvije godine zajedničkim koncertima obišli domaće fešte, prvi put planiraju grupnu turneju u Australiji gdje ih na jesen očekuje 12 koncerata u mjesec dana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Kad se nas trojica nađemo, uvijek je odlična atmosfera, a tako je bilo i na snimanju ovog spota na krovu vodičkog hotela. Mi smo stvarno poput mušketira, uvijek pomažemo jedan drugome. I tako već desetljećima. To je naša dobitna kombinacija uspjeha - kaže Zlatko Pejaković. 

- Mi smo vam poput glumaca koji žive svoje uloge punim plućima. Skladatelj Luppo napravio nam je sjajnu pjesmu, a Neno Ninčević na to napisao odličan tekst. Njih dvojica doista prepoznaju naše glazbene senzibilitete pa mi odradimo snimanje poput pravih glumaca; zapravo živimo naše pjesme. Eto, imamo i svojevrsni rekord jer smo održali zajednički koncert u trajanju od sedam sati. Ne gledamo tko nastupa prvi, a tko zadnji. Među nama nema taštine. Motiva nam ne nedostaje. Sve zaboravimo kad se popnemo na pozornicu i dajemo sve od sebe - kaže Pejaković.  Njegov kolega i veliki prijatelj Jasmin Stavros odmah se nadovezuje.

- Mladen i Zlatko jedini su pravi prijatelji koji su mi ostali na estradi. Među nama nema antagonizma, nitko na drugoga ne koluta očima kad mu okreneš leđa i nema onog čestog ‘kolegijalnog’ podvaljivanja kojeg sam se godinama nagledao na estradi. Svi su, kao, međusobno dobri, a netko bi te utopio u čaši vode samo zato što u tom trenutku imaš veći hit ili više nastupaš od nekog kolege. Nemam ja više živaca za to. Nas trojica smo svi kao jedna obitelj i zajedno radimo preko agencije Lupo Music. Kad nastupamo na koncertima, nitko nikome ne smeta, uvijek je sve puno šale, dobre energije i to nam je najveći životni adrenalin. Kad vidiš te tisuće raspjevanih i rasplesanih ljudi ispred sebe, zaboraviš da sve drugo postoji - kaže Stavros. Prijateljstvo između Tri mušketira dugo je više od 40 godina i uvijek su, kažu, bili zajedno, u dobru i u zlu.

 

Najčitaniji članci