Show

Komentari 61

Trump je naredio Melaniji da se nasmije, njezina reakcija je hit na internetu: 'Izgleda kao talac'

Trump je naredio Melaniji da se nasmije, njezina reakcija je hit na internetu: 'Izgleda kao talac'

Melania ne može više ni kontrolirati svoj izraz lica pored njega. Sve joj piše na licu, ali je ne žalim. Sama si je kriva za ovo, oštri su bili korisnici društvenih mreža komentirajući snimku iz Washingtona

Američki predsjednik Donald Trump (73) i njegova supruga, prva dama Melania Trump (50) u utorak su obilazili Nacionalno svetište Svetog Ivana Pavla II. u Washingtonu.

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcija Melanie sve je nasmijala

Kao i svaki put kada su u javnosti, par je pozirao fotografima. Melania baš i nije bila raspoložena za fotografiranje pa je stavila sunčane naočale na oči i imala je 'zamrznutu' facu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slikar Karlo naslikao Melaniju Trump

Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj predsjednik traži od svoje supruge da se nasmije za fotografe, a ona mu je uzvratila grimasom. Snimka je vrlo brzo postala hit na internetu i pregledalo ju je oko 14 milijuna ljudi. 

- Izgleda kao talac - pisali su komentatori na Twitteru te su mnogi rekli da ga Melania, čini se, više ne može trpjeti.

- Melania ne može više ni kontrolirati svoj izraz lica pored njega. Sve joj piše na licu, ali je ne žalim. Sama si je kriva za ovo - oštri su bili korisnici društvenih mreža. 

Mnogi su zbog tog videa zanemarili da su Trump i Melania došli položiti svečani vijenac usred masovnih prosvjeda u SAD-u zbog policijske brutalnosti protiv crnaca u zemlji.