Show

Komentari 5

Trump: Princ Harry je sramota, Meghan ga vuče za nos i njihov će razvod biti jako gadan...

Trump: Princ Harry je sramota, Meghan ga vuče za nos i njihov će razvod biti jako gadan...

Bivši američki predsjednik dao je intervju britanskom novinaru i glumcu Piersu Morganu, a u jednom se trenutku dotaknuo i teme engleske kraljevske obitelji

Donlad Trump (75) iskreno je u intervjuu s Piersom Morganom (57) razgovarao o odbjeglom britanskom princu Harryju (37), koji sa suprugom Meghan Markle (40) trenutačno živi u SAD-u. Trump svojim predviđanjima nije štedio princa, za kojeg tvrdi da će se vratiti u palaču na koljenima.

- Harry je kao vođen na lancu, neću koristiti puni izraz, jasno je na što mislim. To još nisam vidio i nikad nisam bio fan Meghan, još od početka. Mislim da jadnog Harryja vuče za nos - rekao je Trump.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Taj brak će završiti, i završit će gadno. Ja sve mogu dobro predvidjeti, ali se pitam hoće li princ na koljenima moliti da se vrati - nastavio je, a Morgan ga je potom pitao bi li im on oduzeo titule.

- Bih. Jedino s čime se ne slažem s kraljicom je to da bih mu ja rekao da ni ne dolazi više - zaključio je.

Trump je istaknuo da Harry nema nimalo poštovanja prema državi te da misli da je sramotan. 

Kratkim klipom na Twitteru Morgan je najavio veliki 'eksplozivni intervju' s Trumpom, a reakcije su podijeljene. 

- Nedostaje mi Trump na vijestima, uvijek je sve govorio točno onako kako je - rekao je jedan od komentatora, a drugi se pobunio da Donald ne voli Meghan zbog njezine boje kože.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA ZAVRŠIO U LEDENOM JARUNU

Najčitaniji članci