Show

Komentari 1

Trumpov odvjetnik tuži Netflix: 'Zlonamjerno su me prikazali kao seksualnog predatora...'

Trumpov odvjetnik tuži Netflix: 'Zlonamjerno su me prikazali kao seksualnog predatora...'

Najpoznatija Epsteinova žrtva, Virginia Giuffre tvrdi da je regrutirana kao dio trgovine seksom i da joj je naloženo kako mora imati spolne odnose s nekolicinom muškaraca, između ostalih i s odvjetnikom Dershowitzom

Nekadašnji odvjetnik Donalda TrumpaAlan Dershowitz podignuo je višemilijunsku tužbu protiv Netflixa i producenata showa 'Jeffrey Epstein: Filthy Rich'. U popularnom dokumentarnom serijalu, smatra, nekada slavni i renomirani pravnik, prikazali su ga kao seksualnog predatora, prenosi američki CNBC.

POGLEDAJTE TRAILER SERIJE:

Dershowitz, dakako, ne misli da je to istina. Kao i bivši američki predsjednik Trump, seksualni predator Jeffrey Epstein bio je njegov klijent. Nastranom bogatašu i osuđenom pedofilu pomogao je u pregovorima oko nagodbe, a kako je bio dio Epsteinova života, producenti su ga intervjuirali za potrebe serije.

Tamo su ga, tvrdi poznati odvjetnik, doveli u zabludu 'svjesno i namjerno', a zatim ga 'zlonamjerno i ciljano' prikazali na 'klevetnički način'. Zahtjeva 20 milijuna američkih dolara odštete od Netflixa, no streaming platforma u potpunosti stoji iza svoje serije i spremna je na ovaj sudski 'okršaj'. 

Najpoznatija Epsteinova žrtva, Virginia Giuffre tvrdi da je regrutirana kao dio Epsteinove trgovine seksom i da joj je naloženo kako mora imati spolne odnose s nekolicinom muškaraca, između ostalih i s Dershowitzom. On to, dakako, poriče, a tvrdi da je popularna Netflixova serija odlučila iznijeti samo jednu stranu priče. 

Najčitaniji članci