Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
43 komentara

Turski mediji: Vidina supruga zgrozila skandaloznom izjavom

Drago mi je što u Hrvatskoj nema puno važnijih i ozbiljnijih tema od moje objave na Instagramu, pa sam postala tema kolumni, Bullhitova i naslovnica, tvrdi Ivana

Foto: Pixsell/kolaž
43 komentara

Nakon što se supruga nogometaša Domagoja Vide (29), Ivana Vida (25) požalila na spremačicu i nakon što su to prenijeli svi domaći mediji, vijest se proširila i na Tursku. 'Skandalozna objava Ivane Vide, supruge Domagoja Vide iz Bešiktaša', naslov je jednog od brojnih članaka.

Tursku mediji pišu da je ta vijest zgrozila Hrvate te da se Vida ispričala i rekla da je sve bila samo šala.

Podsjetimo, Ivani Vidi se smanjio skupocjeni džemper, a ona se požalila na spremačicu te otvorila anketu u kojoj poziva svoje pratitelje da glasaju treba li spremačica dobiti otkaz.

IZAZVALA BIJES NA FACEBOOKU Spremačice su stale u obranu kolegice: 'Ivana Vida, srami se'

Većina pratitelja je ipak zaključila da bi bilo bolje da Vida sama obavlja kućanske poslove.

SP 2018, Rusija - Hrvatska | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ivana trenutno živi u Turskoj gdje njen suprug igra nogomet i redovito javnost obavještava o svom privatnom životu. Kako kaže, Turci su ih odlično prihvatili. Čest je kritičar na društvenim mrežama, a njene objave podignu puno prašine.

AFERA 'SPREMAČICA' Hana dala potporu Ivani Vidi pa Lugomer opet nazvala debelom

- Drago mi je što u Hrvatskoj nema puno važnijih i ozbiljnijih tema od moje objave na Instagramu, pa sam postala tema kolumni, Bullhitova i naslovnica jer sam 'sablaznila' i 'prenerazila' hrvatsku javnost - objavila je nedavno Vida i dodala da se samo šalila.

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

⁣⁣- Možda je moja šala bila loša ili neprimjerena, ali je bila samo šala. Emotivna sam, otvorena, iskrena i na sve ljude gledam jednako. Kao što bi moj Domagoj bio na tapeti da napravi pogrešku na terenu, kao što bi neku manekenku ismijali da padne na pisti, našalila sam se na račun svoje stisnute majice, jer Bože moj greške se događaju svakome od nas - naglasila je.

ČITAJ I UČI Ivana Vida mogla si je spasiti crveni džemper - rastezanjem

Kaže kako svoju spremačicu cijeni i da se dobro slažu te da to dokazuje činjenica da ju nije javno izložila, kao što je to napravila s djevojkom koja je komentirala da joj je suprug 'ružan'. Dodala je da se ona sa svojom spremačicom može šaliti kako god ona želi i da ju drugi nemaju pravo prozivati zbog toga.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

 - Prodike mi drži netko tko napiše da ne bi takvo što objavila jer 'o njenoj volji ovisi njena egzistencija'. Pa tko onda na koga gleda s visoka? Nikada si ne bih dala za pravo to reći, jer smatram da moja spremačica sigurno može živjeti i bez mene jer je vrijedna osoba - objasnila je. Ispričala se ako je ikome zasmetala njezina 'šala', a da spremačici nije mislila ozbiljno dati otkaz znaju osobe koje su joj bliske te poznaju njen smisao za humor.

Kraljica Hrvatske | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message