Obavijesti

Show

Komentari 2

Tužne smrti zvijezda Disneya: Njihove uloge ćemo pamtiti...

Tužne smrti zvijezda Disneya: Njihove uloge ćemo pamtiti...
10

Cameron Boycea, zvijezda Disneyjevih televizijskih serija 'Potomci' i 'Jesse' u subotu je umro u 21. godini. Prije dvije godine napustio nas je Miguel Ferrer koji je posudio glas negativcu u Disneyjevom filmu 'Mulan'...

VIDEO

Američki glumac Cameron Boyce preminuo je u subotu, u 21. godini od posljedica napada koji je pretrpio zbog oboljenja od kojeg se liječio, vijest je koja je kao bomba odjeknula protekli vikend showbizz svijetom. Glumačka nada u usponu naprasno nas je napustila, a glasnogovornik njegove obitelji istaknuo je da je svijet nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala. 

- Njegov će duh nastaviti živjeti kroz dobrotu i suosjećanje svih onih koji su ga poznavali i voljeli - rekao je glasnogovornik. 

Boyce je glumačku karijeru započeo s devet godina kada se pojavio u horor filmu 'Zrcala'. Dvije godine nakon toga dobio je u logu u filmu 'Odrasli'. Jedan od njegovih najzapaženijih nastupa bio je onaj u seriji 'Jessie'. Boyce je bio dio ansambla serije koja se emitirala na Disneyjevom televizijskom kanalu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Cameron Boyce od malih je nogu sanjao da sa svijetom dijeli svoj umjetnički talent. Također, svojim je humanitarnim angažmanima htio pomoći ljudima i napraviti promjene u njihovim životima - rekao je glasnogovornik Disneyjevog televizijskog programa. 

Boyca dakako nije prva zvijezda Disneyjevih filmova koja nas je prerano napustila. Prije dvije godine od posljedica karcinoma preminuo je glumac Miguel Ferrer, najpoznatiji po ulogama u serijama NCIS: Los Angeles' i 'Twin Peaks'. U moru drugih uloga, Ferrer, poznat po ugodnom glasu, dao je glas brojnim animiranim likovima, među kojima se ističe negativac Shan-Yu u Disneyjevom filmu 'Mulan'. 

Iste godine, tragično je skončala zvijezda Disneyjevog filma 'Miracle' iz 2004, Michael Mantenuto. U sportskoj drami iz Disneyjeve radionice, Mantenuto je glumio hokejaša Jacka O'Callahana. U filmu se pojavio bok uz bok uz glumačkog velikana Kurt Russella. 

Australski glumac Rod Taylor, javnosti najpoznatiji po ulozi u slavom Hitchcockovom trileru 'Ptice', umro je 2015. u 85. godini. Tijekom života glumio je u brojnim filmovima i u nekoliko serija, a s Disneyjem je surađivao kada u crtiću '101 dalmatinac' iz 1961. posudio glas dalmatineru Pongu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje