Obavijesti

Show

Komentari 52

Tvrdi da se mijenja, a sve isto: Tukao ženu, pijan slupao aute

Tvrdi da se mijenja, a sve isto: Tukao ženu, pijan slupao aute
8

Mnogo puta slupao je auto, ostao bez vozačke, a pozamašnu svotu izdvojio je i na kazne. Često je Brankici dolazio pijan, a nekoliko puta ga prijavila zbog obiteljskog nasilja pa je vrijeme provodio i u zatvoru

VIDEO

Zadarski pjevač Mladen Grdović (60) u srijedu je priveden na Prekršajni sud zbog nasilja u obitelji i drskog ponašanja te je podignuta optužnica, kažu nam iz zadarske policije. Grdović je u utorak u Ulici Matija Gupca u Zadru navodno verbalno i fizički napao svoju suprugu Brankicu (49) i drsko se ponašao prema njenoj prijateljici.

- To su sve sabotaže Mladenovog koncerta, ostalo je sve rekla kazala - rekla nam je Brankica.

Pokretanje videa...

00:40

Međutim, ovo nije prvi put da Grdi pravi skandale supruzi. Jednom prilikom, pjevač je izjavio da je prevario svaku djevojku s kojom je bio u vezi. S bivšom manekenkom Eminom Šimurinom, Grdović je 2003. dobio kćer. Brankica mu je to oprostila. 

- Ne bih prevario više Brankicu ni kad bi mi dali milijarde - rekao je Grdović godinu dana kasnije.

Mnogo puta slupao je auto, ostao bez vozačke, a pozamašnu svotu izdvojio je i na kazne. Često je Brankici dolazio pijan. Napio se u kafiću u Zadru 2009., plaćao je svima piće, a potom 'pokosio' terasu Jaguarom te nastavio piti u drugom lokalu. Račun od 700 kuna nije podmirio. Te ga je godine supruga drugi put prijavila zbog obiteljskog nasilja. Maltretirao ju je i, navodno, odgurnuo, zbog čega je krenuo na liječenje na psihijatriji zadarske Opće bolnice. Međutim, to mu nije bio ni prvi ni zadnji put da ga je prijavila. U rujnu 2008. osudili su ga na osam dana zatvora i godinu dana uvjetno. 

Pokretanje videa...

00:40

U krvi je 2013. imao više od dva promila alkohola u krvi i skrivio je prometnu nesreću u kojoj su se ozlijedili on i Brankica. Ostao je bez vozačke i morao platiti kaznu od 30.000 kuna. 

- Nije meni svejedno kad se razbijem. Ipak sam ja dobroćudan, ali i da sjednem na bicikl, pao bih. Možda bih i dok hodam ulicom zapeo za kamen i srušio se - našalio se tada Mladen.

Iste godine ga je Brankica ponovno prijavila za obiteljsko nasilje jer je pijan vikao na nju. Tada se pravdao da je samo čovjek koji voli popiti bevandu. Pijanog za volanom uhvatili su ga 2015. i ponovno je ostao bez vozačke dozvole. Tada mu je izmjereno čak 2,3 promila alkohola u krvi. Odveli su ga na triježnjenje i spavao je iza rešetaka. 

Nedostajao mi je samo seks - našalio se pjevač.

Pjevač se 2016. navodno Jaguarom zabio u betonski zid, a u krvi je imao 3,6 promila. Policija nije mogla utvrditi je li Mladen upravljao automobilom. 

Te godine su se Brankica i Grdi posvađali u obiteljskom domu jer je tražio od nje da mu servira juhu, što je ona odbila. Potukli su se, Brankica je, navodno, pjevača izudarala drvenim štapom, a on je nju izgrebao noktima pa je ona imala ogrebotine po licu.

Prije dvije godine, Brankica je predala papire za razvod braka i otišla od kuće. Danima nije znao gdje mu je supruga, ali ipak je Branica prekinula proces razvoda. Vratila se živjeti u njihovu obiteljsku kuću, ali nije ni to dugo trajalo. U svibnju prošle godine se ponovno odselila i podnijela je tužbu radi utvrđivanja bračne stečevine. Ipak, par je preživio i nekoliko iseljavanja pa su prošlog ljeta zajedno navijali za Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

KUPIO NOVI AUTO, PA DOŽIVIO TEŠKU NESREĆU: 'BMW je totalka uništen, od njega više nema ništa'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...