Show

Komentari 0

U 32. godini života preminula natjecateljica talent showa: Izgubila je tešku borbu s rakom

U 32. godini života preminula natjecateljica talent showa: Izgubila je tešku borbu s rakom

Pjevačica iz Ohia, preminula je nakon višemjesečnog liječenja nakon što joj se bolest proširila na pluća, kralježnicu i jetru

Natjecateljica showa 'America's Got Talent' Jane Marczewski, preminula je od karcinoma. Imala je samo 31 godinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pjevačica iz Ohia, preminula je nakon višemjesečnog liječenja nakon što joj se bolest proširila na pluća, kralježnicu i jetru, piše TMZ.

Jane je prošlog ljeta objavila kako se povlači iz natjecanja zbog zdravlja. Objasnila je da joj se stanje pogoršalo te da njezina bolest zahtjeva punu pozornost i energiju. Nadodala je da joj je žao, ali istodobno i jako drago zbog stečenog iskustva. Zahvalila se svima te nadodala da još uvijek ima snove. Na audiciji je zadivila mnoge izvodeći svoju dirljivu pjesmu 'It's Okay'. Posebno Simona Cowella, koji joj je odmah dao zlatni gumb i poslao je direktno u finale.

Podsjetimo, pjevačici je 2017. dijagnosticiran rak dojke i bila je u remisiji kada se vratio u metastaziranom stanju. Dvije godine kasnije, liječnik joj je dao samo dva posto šanse za preživljavanje te tri do šest mjeseci života. No, Jane je tada pobjedila bolest.

Članovi žirija 'American's Got Talent' oprostili su se od bivše kandidatkinje putem društvenih mreža. 

-Volimo te. Počivaj u miru Night bird- napisala je Heidi Klum.

- Moramo nastaviti živjeti i učiti iz njezinih riječi i stihova. Koliko god da se osjećam užasno zbog njezine smrti, osjećam se sretnim što sam je upoznao, čuo i poznavao - oprostio se Howie Mandel.

Najčitaniji članci