Show

Komentari 63

U 57. godini Violeta iz Boljeg života i dalje obara: Nisi realna

U 57. godini Violeta iz Boljeg života i dalje obara: Nisi realna

Glumica je poznata po tome da objavljuje provokativne fotografije. Nije joj strano uslikati se u kupaćem, a nakon toga u komentarima uslijede komplimenti na račun njezinog mladolikog izgleda

Srpska glumica Lidija Vukičević poznata po ulozi Violete Popadić iz nekad popularne serije 'Bolji život', i danas rado pokazuje svoje tijelo. Fanovi joj ne vjeruju da je u srpnju proslavila 57. rođendan pa se znaju i našaliti kako bi i oni voljeli stariti unatrag. 

- Dok čekam more dobra je i slana soba, hedonizam mi je najomiljeniji pravac u životu - istaknula je na društvenim mrežama. 

Glumica je poznata po tome da objavljuje provokativne fotografije. Nije joj strano uslikati se u kupaćem, a nakon toga u komentarima uslijede komplimenti na račun njenog mladolikog izgleda.

- Lidija, napišite nam knjigu pa da znamo i mi kako tako lijepo izgledati - bio je jedan od komentara pratitelja. Na svom Instagram profilu potiče ljude na to da više uživaju u životu, da se bave fizičkom aktivnošću, a širi i pozitivne poruke.

- Razmišljam i sabirem sve blagoslove koje mi je Bog dao i sretna sam. Moram vam reći, ne znam kako se to zove, ali ja i dalje mislim da mi najljepši dani i najljepše stvari tek dolaze. Vjerojatno sam nepopravljiv optimist. Veliku ljubav svima šaljem, zahvaljujem se na divnom zajednički provedenom vremenu, svim porukama i želim vam zdravlja - napisala je. 

POGLEDAJTE VIDEO O NEDI UKRADEN:

Najčitaniji članci