Obavijesti

Show

Komentari 0

U Aquarius po prvi put stiže 'Croatian Electronic Shoots'

U Aquarius po prvi put stiže 'Croatian Electronic Shoots'
1

Na velikom A2 flooru kluba Aquarius za sve okupljene svirat će: Supersonics, Matroda i Pinta InDaHouse. Ulaz u klub je 20 kn do ponoći, a 30 kn poslije

VIDEO

"HOUSE OF CREATION“ i "PLAYGROUND" po prvi put Vam predstavljaju novitet na našoj klupskoj te plesnoj sceni - „Croatian Electronic Shoot“. CES je klupski program koji se po prvi put održava u kultnom zagrebačkom klubu Aquarius u petak, 22. studenog od 23 sata.

Ideja samog programa je prvenstveno promoviranje hrvatskih DJ-a, mladih talenata, iskusnih tvoraca elektronske glazbe te isto tako potaknuti mlade ljude da se približe našim umjetnicima koji mogu stati uz bok svjetskim zvijezdama elektronske glazbe. 

ELECTRONIC SHOOT također će ugostiti i poznate svjetske DJ-e elektronske glazbe. Također, goste će zabavljati atraktivne hostese koje za sve goste pripremaju brojna iznenađenja.

Na velikom A2 flooru kluba Aquarius za sve okupljene svirat će: Supersonics, Matroda i Pinta InDaHouse. Supersonics je energični DJ dvojac koji čine Sasha Tepshich i Tony D, a kojima je glavni cilj promovirati vrhunsku elektronsku glazbu. Uz live nastupe, vizualno i glazbeno, ljudima približuju atmosferu pravog clubbinga. Osim što imaju nastupe u brojnim hrvatskim klubovima, nastupili su i bok uz bok s jednom od legendi elektronske glazbe - DJ Tomcraftom na pozornici popularnog "Špancirfest" festivala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Matroda je mladi 20-godišnji producent i DJ iz Zagreba, ujedno i rezident u klubu Aquarius. Radio je službene remixe za neke od poznatih hrvatskih zvijezda kao što su: Nina Badrić, Franka Batelić, Colonia, itd. Najveći uspjesi su mu pobjede na nekim stranim remix natjecanjima. Radio je i službenu pjesmu za reklamu popularnog američkog brand-a KMART (Matroda - Phunkshock). S pjesmom "Retroboost" bio je treći na Beatportu u TOP 100 glitch-hop žanru i treći na Trackitdownu u dubstep žanru. 

Najnoviji uspjeh mu je pjesma „Straight into Love“ koja je predstavljala Sloveniju na Euroviziji, a na njoj je surađivao s Hannom Mancini, Gregorom Zemljićem i Erikom Marganom. Matroda trenutno ima potpisan ugovor s jednom od najpoznatijom electro-house izdavačkom kućom iz Njemačke "Plasmapool". Što se tice DJ karijere, Matroda je najmlađi DJ koji je dobio rezidenciju u Aquariusu na Zrću što samo potvrđuje njegovu kvalitetu.

Pinta InDaHouse je popularni varaždinski DJ prisutan na house sceni već 15 godina. Pripadnik je prestižnog hrvatskog house labela "Blacksoulmusic". Tijekom svoje karijere sudjelovao je s renomiranim DJ imenima svjetske i hrvatske klupske scene kao sto su Blacksoul, Kay Zrill, DJ Chiwe, Ivan Mastermix, DJ Tom Bug, E-base, Paolo Barbato, Dave Manali, Gramophonedzie, Tom Novy, Tim Taylor, Darren Shambhala i mnogim drugima, te nastupa po svim relevantnim klubovima diljem Hrvatske i šire. Dosljedan svom stilu, ovaj house DJ rasplesat će Vas svojim glazbenim odabirom i odvesti na maštovit put kroz house glazbu svojim dugotrajnim i veselim setovima.

Ulaz: 20 kn do ponoći, 30 kn poslije

Korisni linkovi:

* Aquarius (službene stranice kluba Aquarius)

* Croatian Electronic Shoots (Facebook event)

VIP rezervacije: 091 3640 241

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje