Obavijesti

Show

Komentari 12

U bolnici završio jer je previše masturbirao, a oženio se tajno

U bolnici završio jer je previše masturbirao, a oženio se tajno
7

Mike je prvi put postao otac u 48. godini života, kada mu je supruga 2011. rodila sina, kojemu su odlučili dati ime Spike (6). Uz njega imaju kćeri Sunday (4) i Paulinu (2)

VIDEO

Želio bih snimiti film iz perspektive Dr. Evila. Tako da bih snimio 'Dr. Evil 1', pa 'Austin Powers 4', tako bih to radio. Pokrenite mi kampanju, molim vas, rekao je glumac Mike Myers, koji danas slavi 55. rođendan. 

Serijal o špijunu Austinu Powersu uspio je kroz samo nekoliko godina svojem filmskom studiju donijeti veliki novac i ući u filmske anale. Sada se sprema četvrti nastavak koji će biti bez Vernea Troyera, poznatijeg kao Mini Meja, koji je preminuo u travnju. Iza njega su više od 30 uloga koje je utjelovio od 1994. godine.

Myers je britanskog podrijetla, a rođen je u Kanadi. Čak i ulica u njegovom rodnom gradu nosi njegovo ime. Njegov otac Eric bio je agent osiguranja i vojni veteran Kraljevskog inženjerskog korpusa. Njegova majka, Alice E. Hind također je bila vojni veteran.

Myersove prve glumačke uloge bile su u TV reklamama i to kada je imao tek 10 godina.

Njegova televizijska karijera počela je tek 1988., kada se pridružio ekipi zabavne emisije 'Saturday Night Live' gdje je proveo šest sezona. Oživio je mnoge nezaboravne likove, poput Dietera i Waynea Cambella. Među njegove najvažnije filmove ubrajaju se 'Wayneov svijet' iz 1992., 'Wayneov svijet 2' iz 1993, filmovi o Austinu Powersu i 'Mačak: ne diraj mu šešir' iz 2003.

 

Sa suprugom Kelly Tisdale (41) vjenčao se u tajnosti 2010. na privatnoj ceremoniji, a zajedno su bili od 2006. godine. Ulazak u brak su proslavili s prijateljima i obitelji. Mike je prvi put postao otac u 48. godini života, kada mu je supruga 2011. rodila sina, kojemu su odlučili dati ime Spike (6). Uz njega imaju kćeri Sunday (4) i Paulinu (2).

Kathy Tisdale

Nestašni Myers je 2008., za vrijeme odmora u Grčkoj, završio u bolnici zbog pretjeranog samozadovoljavanja. Navodno mu je nakon obroka pozlilo te je otišao na pregled u lokalnu bolnicu. Doktor koji ga je zaprimio je utvrdio da mu je pozlilo zbog previše masturbacije, a nije poznato je li se komičar kasnije uspijevao obuzdati i kontrolirati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...