Show

Komentari 0

U CineStar kina napokon stiže dugoočekivani film 'Pripravnik'

U CineStar kina napokon stiže dugoočekivani film 'Pripravnik'

Ako ste voljeli poznati film 'Vrag nosi Pradu', onda ćete zasigurno biti oduševljeni najnovijom kino uspješnicom Anne Hathaway i Roberta De Nira - 'Pripravnikom'

Ako ste voljeli čuveni film 'Vrag nosi Pradu' u kojem je nemilosrdnu glavnu urednicu moćnog modnog časopisa utjelovila hollywoodska diva Meryl Streep koja se iživljavala na asistentici Anne Hathaway, onda ćete zasigurno biti oduševljeni najnovijim kino hitom koji nam stiže iz Hollywooda - 'Pripravnikom' .

Blitz CineStar je za sve ljubiteljice romantičnih filmova pripremio CineLady premijeru filma 'Pripravnik' u svim CineStar kinima u Hrvatskoj. Ostavite svoje "bolje" polovice doma uz televiziju i nogomet, a vi se nakon napornog radnog dana, u ugodnoj i opuštenoj  atmosferi CineStar dvorana, opustite sa svojim prijateljicama i uživajte u CineLady večeri uz film koji će vas zasigurno oduševiti.  CineStar zajedno sa svojim partnerima daruje svaku posjetiteljicu Nivea poklonima te pićem dobrodošlice.

U najnovijem filmu, Anne Hathaway se nalazi u ulozi glavne urednice modnog časopisa te zapošljava pripravnika, ali znatno starijeg od sebe. Sedamdesetogodišnjeg  pripravnika Bena Whittakera glumi oskarovac Robert De Niro, koji se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom. Kako bi se uključio u društvo i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa. Poznati glumac u ovom je filmu još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu.

CineLady projekcija filma održat će se u četvrtak, 24.rujna, u svim CineStar kinima diljem Hrvatske. Iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična je pozivnica da se zajedno sa svojim prijateljicama, mamama ili bakama uputite u vama najbliži CineStar.

Svoju CineLady ulaznicu možete kupiti u pretprodaji već od 17. rujna.

Najčitaniji članci