Show

Komentari 24

U javnost je 'procurio' privatni e-mail koji je Meghan nakon svađe s Kate slala pomoćnicima

U javnost je 'procurio' privatni e-mail koji je Meghan nakon svađe s Kate slala pomoćnicima

Meghan je demantirala tvrdnje britanskih medija kako je ona rasplakala vojvotkinju od Cambridgea Kate Middleton uoči vjenčanja s Harryjem te da je zaslužna za sukob. U medijima je sada objavljen i sporni e-mail

U pompozno najavljivanom i dugo iščekivanom intervjuu kod Oprah, Meghan Markle (39) između ostalog je kazala i kako britanski mediji nisu svojedobno ispravno prenijeli situaciju koja se zbila prije vjenčanja. Demantirala je da je ona kriva za sukob između nje i Kate Middleton (39) te zaključila kako je bila upravo obrnuto i da je ona nju rasplakala svojim postupcima i riječima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Biograf Omid Scobie objavio je u medijima navodni privatni e-mail u kojem je Meghan tada zahtijevala od svojih pomoćnika da objave demanti na spornu situaciju, no od palače je tada dobila 'palac dolje' i objašnjenje kako im takav, negativan PR nikako ne treba.

Nije zasad poznato kako je Scobie, koji piše biografiju o odbjegloj vojvotkinji, došao u posjed privatne prepiske, no velik broj onih koji prate i komentiraju sagu uvjeren je da mu je to omogućila upravo Markle. 

Duke and Duchess of Sussex - Royal Highlights

- Ako je sada politika takva da izbacujemo bilo kakve službene izjave, možda bi palača konačno mogla demantirati da sam rasplakala Kate. Zašto moja strana priča nikada nikome nije važna? - stoji u navodnom Meghaninu mailu, koji su prenijeli britanski mediji, a ona sama nije ga zasad komentirala.