Obavijesti

Show

Komentari 43

U jednom od pisama Jacintha je kritizirala bolničko osoblje

U jednom od pisama Jacintha je kritizirala bolničko osoblje
4

U jednom pismu Jacintha spominje telefonski poziv australskih voditelja, u drugom iznosi želje oko detalja vlastite sahrane, dok u trećem kritizira osoblje bolnice

VIDEO

U jednom od tri pisma koja su pronađena nakon što se objesila, medicinska sestra Jacintha Saldanha kritizirala je osoblje londonske bolnice King Edward VII u kojoj je radila nešto više od četiri godine. Bolničarka koja je odgovorila na poziv australskih radijskih voditelja i spojila ih s drugom sestrom koja se brinula za trudnu Kate MIddleton (30), u jednom od pisama osvrnula se na negativan odnos kolega prema njoj nakon što je nasjela na šalu australskih radijskih voditelja, prenosi britanski Guardian.

Policija je obitelji pokojne bolničarke dala kopije tri pisma koje je Jacintha vlastoručno napisala. U jednom pismu Jacintha spominje lažni telefonski poziv australskih voditelja, u drugom iznosi želje oko detalja vlastite sahrane, dok u trećem kritizira osoblje bolnice.

Glasnogovornik Jacinthinog supruga i dvoje djece, poslao je otvoreno pismo ravnatelju bolnice King Edward Vll u kojem traži da se obitelj obavijesti o svim činjenicama vezanim uz njezinu smrt.

- Željeli bismo ponoviti da je bolnica nakon incidenta medicinskim sestrama pružila potpunu podršku i bilo je jasno da smo ih smatrali žrtvama okrutnog novinskog trika - izjavila je glasnogovornica bolnice Katy Lithgow.

Saldanha se objesila šalom 7. prosinca u apartmanu sestrinskog dijela bolnice, a mrtvu su je pronašli kolegica i član sigurnosnog osoblja bolnice. Lynda Martindill iz mrtvozorničkog ureda u Westminsteru otkrila je u četvrtak kako pokušaj oživljavanja nije uspio.

- U jednom od pisama, koje je najduže, kritizira bolnicu. Suprug Ben želi istragu o tome što se zaista dogodilo, želi da istina izađe na vidjelo - otkrio je neimenovan izvor blizak obitelji. 

Voditelje čuvaju u sigurnoj kući, primili su prijetnje

Policija iz južnog Walesa izjavila je u petak kako istražuju prijeteće pismo upućeno australskim radijskim voditeljima koji su se preminuloj bolničarki predstavili kao princ Charles i kraljica Elizabeta II. Voditelji su trenutačno u sigurnoj kući, a radijska postaja 2Day FM osigurala im je 24-satnu zaštitu tjelohranitelja.

Pokop preminule Saldanhe bit će u petak u njezinoj rodnoj Indiji, a misa zadušnica u subotu u Westminsterskoj katedrali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...