Show

Komentari 1

U projekt uložili milijune: Kako smo obranili Zadrugu od korone

U projekt uložili milijune: Kako smo obranili Zadrugu od korone

Na ulazu je postavljen sustav koji minimalizira unošenje virusa, voditeljima je bio zabranjen ulaz, zaštitari su odjeveni kao da rade na intenzivnoj, a natjecatelji su dobivali veliku dozu vitamina

Kontroverzni reality show “Zadruga” osvojio je domaće, ali i strano tržište. Seks, skandali, tučnjave i svađe postali su dio svakodnevice, a milijuni gledatelja od 0 do 24 sata prate svaki korak omiljenih zadrugara. No krenimo redom.

POGLEDAJTE VIDEO: Zadruga je trajala za vrijeme korone

Mjesto radnje su Šimanovci, naselje u općini Pećinci, udaljeno pola sata vožnje od Beograda. Program okuplja pedesetak natjecatelja iz javnog života koji su smješteni u novosagrađenom gradu. Riječ je o inačici srpske Venecije u koju je uloženo više od 280 milijuna kuna.

Mozak cijeloga projekta je Željko Mitrović, vlasnik i producent Pink Televizije, koji je na imanje doveo skupocjene umjetnine, brodove, glisere, pa čak i robote, ali i ono najvažnije, najluđe i najkontroverznije reality igrače.

Na jednome mjestu nalaze se bivši kriminalci, glazbene zvijezde, prostitutke, starlete i sportaši te je s njima Mitrović dobio savršenu reality formulu jer, sudeći po statistikama, u Srbiji ne postoji program gledaniji od “Zadruge”. No prije nekoliko mjeseci svijet je stao zbog pandemije korona virusa. Filmovi su se prestali snimati, koncerti su otkazani, većina realityja prekinula je emitiranje, ali ne i “Zadruga”.

U intervjuu za 24sata produkcija Pink televizije otkrila nam je kako su obranili zadrugare od smrtonosnog virusa.

- Mjere sigurnosti uvedene su u ‘Zadrugu’ nakon što su stigli podaci da je u Srbiji prva osoba oboljela od korone. Napravljen je proces za dezinfekciju koji u sebi ima UV zračenje, a sve počinje dezinfekcijom cipela. Osobe prolaze kroz alkoholnu barijeru. Nakon toga slijedi UV barijera, koja je zadužena za kosu, a onda se mjeri temperatura. Na red onda stiže komora za dezinfekciju, a nakon toga se dezinficiraju ruke s posebnim sredstvom. Kapsula za vertikalne UV zrake je sljedeća stavka koja dočeka osobu koja ulazi u ‘Zadrugu’. Lampe se rotiraju duž cijeloga tijela dovoljno jako da savladaju membranu virusa i uđu u njezin RNK. Dezinficirana je i cijela zgrada te su sve bakterije i virusi uništeni - rekli su nam iz produkcije reality showa “Zadruga”.

Najčitaniji članci