Obavijesti

Show

Komentari 0

U roditeljstvo su upleli surogat mamu: Barneyu rodila blizance

U roditeljstvo su upleli surogat mamu: Barneyu rodila blizance
1

Iako se najviše pričalo o surogat mami koja je rodila djecu Kim Kardashian i Kanyeu, još se nekoliko slavnih parova odlučilo na takvo roditeljstvo

VIDEO

Prvo dvoje djece supružnika WestNorth (5) i Sainta (3) rodila je Kim (39), a za Chicago (1) i netom pristiglog dječaka unajmili su surogat majku, o kojoj se najviše pričalo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

- Jako smo zahvalni na našoj surogat mami koja nam je omogućila ostvarenje snova s najvećim mogućim darom koji smo mogli dobiti - napisala je Kim 2018. nakon rođenja kćerkice Chicago. Zbog komplikacija u prve dvije trudnoće, Kim je i za četvrtu trudnoću koristila surogat majku.

The MET Gala 2019 - New York

Međutim, Kim i Kanye (42) nisu jedini koji su postali roditelji na taj način. Glumica Sarah Jessica Parker (54) i Matthew Broderick (57). Njihove su kćeri tako došle na svijet 2009. uz pomoć surogat majke. 

Pixsell

Zatim, Neil Patrick Harris (46), najpoznatiji po ulozi Barneya Stinsona u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku' i njegov suprug David Burtka (44) dobili su osmogodišnje blizance Gideona Scotta i Harper Grace uz pomoć surogat majke i donatora. 

Elton John: 'Jackson je bio pun lijekova i psihički nestabilan...'
Elton John: 'Jackson je bio pun lijekova i psihički nestabilan...'

- Našli smo donatora jajašca anonimno koristeći presmiješan proces listanja kroz razne profile, a onda i nevjerojatnu surogat majku koja je već pomagala homoseksualnim parovima i ranije - rekao je Harris u jednom intervjuu.

Između ostalih, u ovoj se skupini pronašao i preminuli glazbenik Michael Jackson. On je najmlađeg sina, Princa Michaela II., dobio upravo uz pomoć nepoznate surogat majke u veljači 2002. 

FILE PHOTO: U.S. pop star Michael Jackson gestures during a news conference at the O2 Arena in London

Također, country zvijezda Keith Urban (52) i holivudska glumica Nicole Kidman (52) dobila je kćer Faith Margaret (8) uz pomoć surogat majke. Imaju i kćer Sunday Rose (11), koju je rodila Nicole, a s bivšim suprugom, glumcem Tomom Cruiseom (57) ima dvoje djece koje su usvojili, Isabellu (26) i Connora (24). 

- Odlučili smo se na surogat majku kako bi imali svoju djecu, a domina su se vrlo brzo posložila - rekao je i pjevač Elton John (72) u jednom od intervjua. Sada su on i  David Furnish (57) tate dvojice sinova, Zacharyja Jacksona Levona i Elijaha Josepha Daniela.

15th Annual Elton John AIDS Foundation An Enduring Vision Benefit - Arrivals

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu