Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

U rodnoj kući Ive Gregurevića okupili se brojni kolege i glumci

Zadnji puta su se okupili kod Ivine kuće u siječnju kada su ga posljednji put ispraćali. Redatelj Branko Schmidt (61), kojem je Gregurević bio vjenčani kum, priprema film o njemu...

Foto: Facebook/FestivalGlumca
1 komentara

Završilo je 26. izdanje Festivala glumca. Festival koji je započeo prije devet dana u Otoku, okupio je brojne poznate glumce i glumice. Predstave su se prikazivale u pet hrvatskih gradova - Otoku, Vukovaru, Vinkovcima, Županji i Iloku.

POTHVAT S MAJICOM Vlaji na Himalaji: 'Sad nas naš Ivo Gregurević gleda s vrha...'

Okupljeni, među kojima su bili Neva Rošić, Perica Martinović i drugi, posjetili su i rodnu kuću Ive Gregurevića u Donjoj Mahali.

Foto: Facebook/FestivalGlumca

Prisjetili su se voljenog kolege uz anegdote i nazdravili njemu u čast. Zadnji puta su se okupili kod Ivine kuće u siječnju kada su ga posljednji put ispraćali. Redatelj Branko Schmidt (61), kojem je Gregurević bio vjenčani kum, priprema film o njemu.

Foto: Facebook/FestivalGlumca

Festivalsko vijeće Festivala glumca dodijelio je dvije nove nagrade, odnosno Nagradu Ivo Gregurević za izniman doprinos Festivalu glumca i glumačkom pozivu koju je zaslužila Perica Martinović i Nagradu Zvonimir Torjanac za svekoliki umjetnički i društveni doprinos kazališnoj umjetnosti na Festivalu glumca, koju je dobila Zdenka Buljan.

POGLEDAJTE VIDEO:

BURNA VEZA MEGHAN I HARRYJA: Zaljubili su se na prvi pogled, a rođenje djeteta ih je zbog ovoga promijenilo

Naši partneri pišu
Message