Obavijesti

Show

Komentari 23

U seriji su bile prijateljice, a u stvarnosti se ne mogu smisliti

U seriji su bile prijateljice, a u stvarnosti se ne mogu smisliti
7

S njima smo plakali, smijali se, 'proživljavali' njihove drame i divili se njihovim skladnim odnosima punima ljubavi. Ipak, stanje u stvarnom životu malo je drugačije...

VIDEO

Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall

Carrie Bradshaw i Samantha Jones bile su bliske prijateljice u mega popularnoj seriji 'Seks i grad', dok se u stvarnom životu uopće nisu slagale.

Pravi razlog međusobne netrpeljivosti između Sarah (52) i Kim (61) je, navodno, status i plaća. Dok je Jessica Parker napredovala s vremenom te je dobivala sve više ovlasti na setu te veću plaću, Cattrall je ostala 'na istom'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Carrie' je navodno od prvog dana bila zabrinuta jer je sebe vidjela kao zvijezdu, a Kim je prirodno privlačila pozornost. Kolegice su se kasnije svadile i oko golišavih scena. Parker nije htjela ni skinuti grudnjak u scenama seksa, dok je Cattrall morala pokazati sve u svojim brojnim vrućim scenama.

Kada je Sarah dobila veće ovlasti, čak je imala pravo mijenjati rečenice koje su u scenariju pripadale Samanthi. To je Kim, na kraju, najviše razbjesnilo. 

- Na kraju krajeva, svađale su se oko toga tko je veća zvijezda - rekao je dobro obaviješten izvor.

Teri Hatcher i sve kolegice iz Kućanica

U privatnom životu nitko nije volio Teri (53) niti se s njom dobro slagao. Navodno se Teri držala uvijek hladno, distancirano i više za sebe, dok su se ostale dame iz Kućanica super slagale. Zbog lošeg odnosa s Teri kolegice Eva Longoria (42) i Marcia Cross (55) više puta su prijetile da će napustiti seriju.

Autor serije Marc Cherry priznao je kako mu je kućanica Nicollette Sheridan (54) rekla da je Teri najzločestija žena na svijetu. Nagađanja o njezinom razmaženom ponašanju na setu dodatno su se proširila kada se njezino ime nije našlo na posveti koju je snimateljska ekipa napisala glumačkoj postavi. 

Victoria Justice i Ariana Grande

U seriji 'Victorious' pjevačica Ariana Grande (24) glumila je Cat Valentine, a Victoria (24) utjelovila je Tori Vegu. 

Djevojke su se družile dok su snimale seriju, a kada je snimanje završilo 2013. odlučile su pokazati zube. Pjevačica je okrivila da je upravo ona kolegicu razlog zbog kojeg se serija prestala snimati. 

Victoria je pak svojevremeno izjavila da njih dvije nisu neprijateljice te da kolegici želi sve najbolje.

Blake Lively i Leighton Meester

Blake (30) i Leighton (31) u seriji 'Tračerica' glumile su Serenu i Blair koje su bile nerazdvojne prijateljice. 

Njihovo prijateljstvo s malih ekrana osvojilo je mnoge, ali čini se da je njihov odnos nakon završetka snimanja serije sve, samo ne topao.

Jedan izvor rekao je da Blake i Leighton uopće nisu razgovarale dok se snimala zadnja sezona.

Shannen Doherty i Alyssa Milano

Dok je Doherty (46) glumila u seriji 'Čarobnice' nije se dobro slagala s Milano (45) koja je glumila njenu sestru i najbolju prijateljicu.

Doherty je u seriji bila tri sezone dok njen lik nije poginuo jer je ona dobila otkaz. Nakon nekoliko godina Alyssa je rekla da je sa Shannen uvijek bilo neke drame baš kao da su u srednjoj školi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija