Obavijesti

Show

Komentari 37

U šoku je: Mariji Kirin provalili u stan dok je bila u Londonu

U šoku je: Mariji Kirin provalili u stan dok je bila u Londonu
4

Marija Kirin u petak je prisustvovala na spektaklu stoljeća. Iako se vratila puna dojmova i sretna što je vidjela Kate i Wiliama, dočekao ju je šok kad je ušla u stan

VIDEO

Gurnula sam ključ u bravu, a on je propao. Primila sam kvaku i shvatila da su mi provalili u stan, rekla nam je Marija Kirin (85).

- Čudim se kako nisam umrla kad sam upalila svjetlo. Sve je u stanu bilo okrenuto naopačke. Ladice su bile izvučene i istresene, kauč bio dignut i naslonjen na zid - opisuje baka Marija u kakvom je stanju u ponedjeljak ujutro zatekla svoj stan u Slavonskom Brodu nakon što se iz Londona vratila s kraljevskog vjenčanja.

Dodaje da nitko od susjeda ništa nije čuo, a provalnik, koji je iskoristio njezino putovanje u Veliku Britaniju, spustio je rolete kako bi mogao upaliti svjetlo i pretresti stan. Ništa joj, kaže, nisu ukrali jer u stanu nije imala novac ni nakit. Odmah je pozvala policajce koji su napravili očevid i pronašli otiske.

Marija je uvjerena da će uhvatiti provalnika.

- Bože moj! Bila sam kod stranaca, predstavljala našu zemlju u najboljem svjetlu, a što me ovdje dočekalo - rekla je kroz suze.

Unatoč velikom šoku i razočaranju, nasmiješila se čim se prisjetila putovanja. Pohvalila je domaćine i njihovu ljubaznost. Iako je već u jedan sat poslije ponoći krenula prema Westminsterskoj opatiji, oko crkve je već bila velika gužva. Morala je preskakati preko vreća za spavanje i deka pazeći da ne nagazi na turiste koji su ondje čekali vjenčanje.

- Kad su me mladi vidjeli kako tako stara hodam s lutkama koje sam ponijela kao dar, pomogli su mi i odveli me do mjesta preko puta ulaska u crkvu. Ondje sam odlično vidjela mladence kad su izlazili iz opatije - ushićeno opisuje Marija Kirin.

Pohvalila se kako nitko iz njezine grupe turista nije imao tako dobar smještaj. Oni su Williama i Kate vidjeli samo na njezinim fotografijama. Jedino joj je žao što nije uspjela predati dar mladencima. Pokušala je na tri adrese. Savjetovali su joj da lutke slavonskih snaje i baje kraljici pošalje poštom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane