Show

Komentari 0

U 'Superpar' stižu iz Slovenije: U zadacima ćemo mi rasturati!

U 'Superpar' stižu iz Slovenije: U zadacima ćemo mi rasturati!

Naša je veza baš za 'Superpar', kažu Iva i Sandi i dodaju kako se od ostalih parova razlikuju po tome što uvijek uče jedno od drugoga, a show će im pokazati jesu li uistinu toliko skladni kao na svom terenu

Iva (29) i Sandi Petelinc (30) dolaze iz Dobove u Sloveniji, zajedno su dvanaest godina, a od toga pet u braku.

- I nije prošao nijedan dan da se nismo čuli barem porukom - kažu. Upoznali su se na moru, a njihova ljetna romansa završila je na najljepši način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iva je po zanimanju administratorica, a Sandi poduzetnik i ovaj par naprosto obožava životinje; imaju dva psa, dvije mačke i malu farmu raznih životinja. Iva kaže da ima najboljeg partnera zato što je Sandi optimističan, zabavan i dobar te je podupire baš u svemu. A njezin suprug vrlo jasno poentira zašto je odabrao baš nju - zgodna cura dobrog srca.

- Naša je veza baš za 'Superpar' i sigurno ćemo biti dobri u zadacima! - kažu i dodaju kako se od ostalih parova razlikuju po tome što uvijek uče jedno od drugoga, a show će im pokazati jesu li uistinu toliko skladni kao na svom terenu.

Splićanka Marija Maleš (22) i Zagrepčanin Mario Bunjko (25) upoznali su se putem društvenih mreža i, kako kažu, odmah su kliknuli i sada žive zajedno više od pola godine. Mario je pjesnik koji voli šah, stand up komičar i po zanimanju inženjer zaštite i sigurnosti, a Marija je studentica ekonomije koja voli jogu, vegetarijanstvo, vjeruje u horoskop, a u slobodno vrijeme bavi se masažom.

On za nju kaže da ima predivan karakter, zna s ljudima, a osvojila ga je ljubavlju prema životinjama dok ona tvrdi da je Mario muževan, džentlmen, zreo i brižan muškarac s mnogim talentima.

- Mi smo drukčiji od ostalih parova zato što smo bez straha dali priliku ljubavi - rekao je Mario koji je svojoj dragoj kupio zeca! U show 'Superpar' prijavili su se jer su natjecateljskog duha, ne boje se izazova i vole se dobro zabavljati. A i titula superpara zvuči tako primamljivo...