Obavijesti

Show

Komentari 4

U svibnju se u Lisinskom smijemo Jimmyju Carru!

U svibnju se u Lisinskom smijemo Jimmyju Carru!
1

Jimmy Carr u Zagreb stiže u utorak, 12.5.2015. u 20 sati u veliku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Stiže na svoj prvi nastup u Hrvatsku

VIDEO

Jedna od apsolutnih zvijezda britanske komičarske scene i najprisutnijih stand-upera na televiziji i radiju, čovjek koji definitivno nema dlake na jeziku i redovno zgražava tradicionaliste i šokira liberale - Jimmy Carr - uskoro dolazi u Zagreb!

Carr nije pripovjedač, on svoju publiku zabavlja rafalno ispaljenim one-linerima, kratkim vicevima, komentarima i primjedbama koje su inteligentne, mnoge bezobrazne, a neke i gotovo neprihvatljive. Pristojnost i moral ostavite kod kuće i obavezno dođite vidjeti tog komičara kakvog Hrvatska još nije vidjela.

Jimmy Carr je do sada prodao preko milijun DVD-ova, domaćin je bezbrojnih i ekstremno uspješnih televizijskih emisija, ali nastupi uživo su ono u čemu je najbolji. Potvrda tome je milijun i pol ljudi koji su ga gledali samo u Velikoj Britaniji.

Jimmy Carr u Zagreb stiže u utorak, 12.5.2015. u 20 sati u veliku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Na svoj prvi nastup u Hrvatskoj dolazi u sklopu “Gagging Order” turneje. Organizacija hrvatskog nastupa u „rukama“ je Aquarius Recordsa u suradnji sa programom „London Calling Comedy“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Carrova "Gagging Order" turneja počela je 2012. godine od kada je obišao preko 250 gradova Velike Britanije i Irske, a trenutno je na turneji Europom. Nazivaju ga čovjekom “koji najviše radi u komediji", što dokazuje i činjenicom da stara turneja još nije sasvim završila, a on je već započeo novu, “Funny Business”.

Jimmy je objavio osam DVD izdanja: “Live“, "Stand Up", "Comedian", "In Concert", "Telling Jokes“, "Making People Laugh“, "Being Funny" i, posljednji u nizu, "Laughing & Joking“ te je prodao 1,2 milijuna primjeraka do danas.

Već nevjerojatnih 16 sezona vodi emisiju 8 Out of 10 Cats na britanskom Channel 4. U travnju 2013. Jimmy je udružio snage s vrhunskim britanskim komičarima i scenaristima Davidom Michellom, Charliejem Brookerom i Lauren Laverne kako bi se vratio u ulogu voditelja legendarne emisije 10 O’Clock Live za C4. Na istom kanalu od 2004. redovno vodi godišnji komičarski kviz Big Fat Quiz Of The Year. Jimmy se redovno pojavljuje i na drugim komičarskim uspješnicama britanske televizije: The Graham Norton Show, Have I Got News For You i QI.

Kao i svaki Britanac, Jimmy broji svoje nastupe pred kraljevskom obitelji… Pred princom Charlesom do sada je nastupao tri puta u sklopu Royal Variety Performance. I kao svaki Britanac, Carr se pokušava probiti na američko tržište. I to vrlo uspješno. Snimio je dva Comedy Central Specijala, a u svibnju 2011. pojavio se na NBC-jevom Late Night with Conan O'Brien, što je ujedno njegovo peto gostovanje do sada. Jimmyjev je kviz Distraction emitiran i repriziran na Comedy Central-u. Redovno se pojavljuje kao gost u programu NBC-a Tonight Show with Jay Leno.

Carr je, dakako, i redovni gost komičarskih festivala diljem cijelog svijeta – od obaveznog Edinburgha preko Aspena do Montreala. Osvojio je i 14 nagrada za stand up nastupe (uključujući nominacije za Rose D'or, British Comedy Awards, LAFTA i druge), broj nastupa na televiziji nemoguće je prebrojati, nastupio je u četiri filma, napisao knjigu s Lucy Greever „The Naked Jape: Uncovering the Hidden World of Jokes”…

Čovjek je to mnogih talenata, ali zabavljanje publike uživo ono je što ga je izbacilo u orbitu.

Nemojte propustiti vidjeti Carra uživo!

Cijene ulaznica su: 120 / 170 / 220 kn! Potražite ih na blagajni Lisinskog ili na www.ulaznice.hr i prodajnim mjestima u njihovom sustavu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'