Obavijesti

Show

Komentari 5

U vezi sam vjeran kao pas: Ne bih si priuštio ljubavni trokut...

U vezi sam vjeran kao pas: Ne bih si priuštio ljubavni trokut...
19

Sobin ne želi da se ikada nađe u ljubavnom trokutu. S njim se slaže i glavna glumica serije 'Drugo ime ljubavo' Elizabeta Brodić. 'Bila sam u dvije duge veze i to je to' otkrila nem je glumica

Splitski glumac Slavko Sobin (34) s Momčilom Otaševićem (29) i Elizabetom Brodić (25) našao se u glavnim ulogama u novoj seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi'.

U seriji Elizabeta glumi Lolu koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati Slavko koji tumači Igora: oca njezina djeteta.

Lola nakon deset godina konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali kako bi ga vratila, mora se odreći svega, pa čak i svog imena. Opasan plan dodatno će zakomplicirati sudbinska ljubav prema Momčilu koji tumači Sašu, što će dovesti do ljubavnog trokuta. 

Sobin nam je otkrio kako gušta u ulozi negativca.

Ojdanić i Sobin u prisnoj sceni: 'Slavko je neodoljiv i zabavan'
Ojdanić i Sobin u prisnoj sceni: 'Slavko je neodoljiv i zabavan'

- Zadovoljstvo mi je igrati ulogu u kojoj stalno osjećam napetost, kad ne znam hoće me netko poljubiti ili udariti. Taj lik Igora koliko god da je lud, ima svoj mir u glavi, za razliku od mene privatno koji stalno nešto analiziram. Kada dođem raditi, ja se isključim i odmorim - objašnjava nam glumac. Smatra kako nema nikakve pomoći zbog toga što sam u ljubavnom trokutu s Momčilom, kojeg smatra, kaže, miljenikom nacije.

- Izgubit ću bitku u simpatijama. S druge strane, nakon 'Plesa sa zvijezdama' dobio sam samopouzdanje, mogu pomisliti kako će se publika razveseliti kada će me vidjeti na ekranu - izjavio je. Što se ljubavi tiče Slavko je samozatajan, no objasnio nam je što misli o ljubavnom trokutu. 

- Situaciju u kakvoj sam se našao u seriji nisam nikada doživio u privatnom životu. U vezi sam vjeran kao pas i ne bih si to nikad priuštio - odlučno je rekao Slavko koji je zbog uloge na desnu podlakticu istetovirao mak. Sa Slavkom se slaže i glavna glumica serije Elizabeta. 

- U privatnom životu nisam se nikad našla u ljubavnom trokutu kao u seriji, ja sam potpuna kontra lika kojeg tumačim. Bila sam u dvije duge veze i to je to - otkrila nam je Elizabeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav i nagrada ❤️💃

A post shared by Elizabeta Brodić (@elizabetabrodic) on

Objasnila je kako si u životu sve lijepo posloži što se tiče ljubavnog života, ali da joj je zato zabavno glumiti djevojku koja ima nekih njezinih karakteristika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...