Obavijesti

Show

Komentari 172

Hrvatski 'Superpar' su Jana i Miroslav: Osvojili 124.200 kn

Hrvatski 'Superpar' su Jana i Miroslav: Osvojili 124.200 kn
16

Nakon što su se gotovo sat i pol ljubili pod hladnim tušem, držeći torbu od 15 kilograma, Jana i Miroslav pobijedili su u showu. Bivši natjecatelji bili su presretni zbog njih i čestitali su im na izdržljivosti

VIDEO

U finalnoj epizodi showa 'Superpar' ukućani Bada i Toca, Jana i Miroslav te Davor i Tina bore se za titulu najboljeg para u Hrvatskoj. Kući su trebali otići s iznosom kojeg je svaki par ostvario u kući. Tako su, pobijede li Bada i Toca, kući trebali odnijeti 47.700 kuna. Tina i Davor bili su nešto bolji u izazovima pa bi mogli postati bogatiji za 86.200 kuna, dok su Jana i Miroslav najviše taktizirali i zato u blagajni imaju 104.200 kuna. Međutim, voditelj Enis Bešlagić (44) iznenadio je parove rekavši im da će pobjednicima na ostvareni iznos dodati još 20.000 kuna, što je izazvalo sreću na licima finalista.

Budući da su pri ulasku u show izjavili kako žele pobijediti jer bi s osvojenim novcima napravili fasadu na kući, Jana i Miroslav rekli su da su presretni što su ušli u finale jer su sad vrlo brzo cilju. 

- Već kad smo do ovdje dogurali, bila bi šteta da sad izgubimo. Malo nam fali do pobjede - komentirala je Jana. 

Prije nekoliko tjedana osam parova ušlo je u show, a svoju su ljubav, povjerenje i vještinu testirali na mnoge načine. Prolazili su kroz brojne izazove, iskusili život s drugim parovima, kladili se jedni na druge, a sve to kako bi jedan od njih postao superpar. Zadnji izazov, koji će ujedno i odlučiti pobjednika, neće biti nimalo lak. Parovi će morati izdržati sve vremenske prilike i neprilike koje ih čekaju.

- Ovo je bolno za gledati. Izdržati ovo mogu samo životinje - komentirali su bivši parovi koji su sve promatrali u studiju. 

Pjevačica Indira Levak (45), koja je sa suprugom Miroslavom Levakom ušla u show u finalnom tjednu kako bi parovima 'zapaprila' izazove, zaplakala je gledajući kako po parovima teče hladna voda iz tuša, a nakon toga im puše vjetar, na njih leti perje...

Parovi su sve ovo vrijeme kroz izazove morali dokazali da se dobro poznaju. Pravila igre funkcionirali su tako da se partner kladi se na uspjeh svog partnera. Prolazili su kroz različite izazove koji su im u konačnici otkrili koliko se isplati kladiti na njihovu ljubav. Većina parova bila je nepoznata javnosti, osim Bade i Toce koji su prije sudjelovali u showu "Tri, dva, jedan, kuhaj!" te Gorana Jureneca (39) i Hane Rodić (21) iz showa "Gospodin Savršeni". 

- Kroz ovaj show ste dokazali da ste jači od svake nedaće. Sad morate dokazati da možete preživjeti sve vremenske prilike i neprilike. Morat ćete se ljubiti i grliti. U prvom dijelu izazova, pred vama je torba teška 15 kilograma, svako drži jednu dršku, i to dok se vremenske prilike ne izmijene - rekao im je Enis. Simbolika zadatka bila je zaštititi jedno drugo kroz sva četiri godišnja doba.

Nakon što su prošla sva četiri godišnja doma, ciklus se ponovio pa je ponovno bila zima i po parovima je 'padala' kiša. To je ipak bilo kobno za Badu i Tocu koji su spustili torbu i tako ispali iz finala. Tinu je isto u tom trenutku imala krizu i htjela je odustati.

- Ma kakvo odustajanje. Nije ti dosta, možeš ti to još - govorio joj je Davor. To su primijetili i bivši sudionici showa, koji su hvalili Davora da je pravi muškarac jer poznaje svoju ženu. Ipak, Tinu je počela boljeti kralježnica pa je par spustio torbu i označili su kraj. Tako su Jana i Miroslav postali pobjednici i dobili titulu prvog hrvatskog superpara. Kući su otišli 'teži' za 124.200 kuna.

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 172
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao