Show

Komentari 0

U Los Angelesu uhitili repera ASAP Rockyja zbog pucnjave

U Los Angelesu uhitili repera ASAP Rockyja zbog pucnjave

Prema riječima svjedoka, glazbenik je u Los Angeles stigao privatnim avionom, a letio je iz Barbadosa, gdje je bio na odmoru s trudnom djevojkom Rihannom

Dečko poznate pjevačice Rihanne (34), ASAP Rocky (33), jutros je uhićen na aerodromu u Los Angelesu, piše TMZ

POGLEDAJTE VIDEO 

Prema riječima svjedoka, glazbenik je u Los Angeles stigao privatnim avionom, a letio je iz Barbadosa, gdje je bio na odmoru s trudnom djevojkom Rihannom. Policajci su ASAP Rockyja dočekali na terminalu u zračnoj luci, stavili mu lisice i odveli ga. 

Rihanna i A$AP Rocky ?ekaju svoje prvo dijete

Njegovo uhićenje povezano je s pucnjavom u studenom 2021. godine. Žrtva te pucnjave tvrdi da je upravo ASAP Rocky pucao na njih tri ili četiri puta, piše NBC News

Reper im je, kaže žrtva napada, prišao s dvojicom nepoznatih ljudi, a u ruci je imao pištolj. Jedan metak mu je, navodno, okrznuo lijevu ruku.

Podsjetimo, Rihanna i reper ASAP uskoro će dobiti prvo dijete. Njihov mirni svijet nedavno je potresla vijest o prevari, koju je proširio influencer na Twitteru. Ipak, na kraju priče utvrđeno je da vijest nije istinita, a par je ubrzo otputovao na Barbados. 

Pri dolasku u restoran Rihannu i ASAP Rockyja snimili su paparazzi, a najviše pažnje privukla je, kao i po običaju, njezina modna kombinacija. Brojni pratitelji pjevačici su tada poručili da 'žive za njezin trudnički stil'.