Obavijesti

Show

Komentari 9

Ubio curu Ashtona Kutchera, a sad je osuđen na smrtnu kaznu

Ubio curu Ashtona Kutchera, a sad je osuđen na smrtnu kaznu
9

Par se trebao naći da bi otišli na zabavu poslije dodjele Grammyja. Kutcher je pokucao na vrata, ali Ashley se nije odazvala. Kasnije se saznalo kako je Michael čak 47 puta nožem izbo tijelo studentice

VIDEO

Čovjek nazvan 'Hladni serijski ubojica' Michael Gargiula (43) osuđen je na sa smrtnu kaznu nakon što ga porota u Los Angelesu proglasila krivim za dva ubojstva i pokušaj ubojstva, piše Independent.

Među žrtvama servisera klima uređaja bila je i 22-godišnja studentice modnog dizajna Ashley Ellerin, koja je ubijena u noćnom izlasku 2001. godine, kada je imala planove s glumcem Ashtonom Kutcherom (41) s kojim je tada bila u vezi. 

Naime, par se trebao naći kako bi zajedno otišli na zabavu poslije dodjele Grammyja. Kutcher je te večeri pokucao na njezina vrata, a kako nije odgovarala, on je pretpostavio da je ljutita zbog njegova kašnjenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, rekao je da je pri odlasku pogledao kroz prozor i vidio mrlje za koje je mislio da su od prolivenog vina. Njezino čak 47 puta nožem izbodeno tijelo pronađeno je idućeg jutra. Rane na prsima, trbuhu i vratu bile su duboke po 15 centimetara

Gargiula je proglašen krivim zahvaljujući svjedočenju svoje posljednje žrtve, djevojke Michelle Murphy (26) koja mu je uspjela pobjeći prilikom napada 2008. godine. 

Druga žrtva bila je Maria Bruno, koja je stanovala u istoj zgradi kao i ubojica. Ona je napadnuta nožem dok je spavala 2005. godine. Bila je majka četvero djece i tad je imala 32 godine.

Branitelji su tvrdili da za prva dva slučaja policija nema dokaza, dok su ga za pokušaj ubojstva djevojke, koja je svjedočila protiv njega, branili stanjem 'disocijativne fuge' (vrste amnezije), kako javlja BBC. 

Gargiula je optužen za još jedno ubojstvo u državi Illinoisu, gdje je napao Triciju Pacaccio, stariju sestru jednog svog prijatelja još 1993. 

U vrijeme ubojstva Tricije ubojica je imao 17 godina, bio je prijatelj njenog brata i živio je u istoj ulici u Glenviewu, predgrađu Chicaga. Nju je otac pronašao mrtvu na kućnom pragu, s ključem u ruci. Tužitelji su Michaela opisali kao serijskog ubojicu, koji ubija iz seksualnih pobuda.

Ubojica bi svoje žrtve potajice promatrao, uhodio, potom izbo nožem. Živio je u blizini svake žrtve, a svaka od njih je, kako kaže odvjetnik Dan Akemon, bila mlada i dobro izgledala. 

- Pomno ih je birao i napadao s nože - rekao je tužitelj te naglasio da je Michael samo čekao savršenu priliku da ih napadne. Serviser klime smatra da nije kriv. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje