Show

Komentari 2

Udaje se poznata TV voditeljica: 'Vjenčanicu ću dobiti kao dar pa ću je vidjeti tik pred ceremoniju'

Udaje se poznata TV voditeljica: 'Vjenčanicu ću dobiti kao dar pa ću je vidjeti tik pred ceremoniju'

Pri izgovaranju sudbonosnog da, najveću potporu, naravno osim supruga, dat će joj i kuma Andrea Šušnjara, pjevačica Magazina za koju kaže da je njezina "lozinka za sreću"

Ovo su dva jako izazovna tjedna za mene i mog budućeg supruga jer smo radi trenutnih okolnosti imali samo 15 dana da organiziramo cijelu svadbu. Zajedno smo skoro četiri godine, a s obzirom da on nije javna osoba uspješno čuvamo naš privatni život samo za nas dvoje, otkrila nam je poznata TV voditeljica Hana Tabaković (40) koja će za dva tjedna ući u bračnu luku. 

POGLEDAJTE VIDEO; Svadba Maje Šuput

Na pitanje je li razmišljala možda o odgodi zbog trenutne situacije, kaže da to ne dolazi u obzir. 

- Ne odgađam ništa ha-ha. Možda što je kraći rok, to je adrenalin veći. Što se tiče uzvanika, bit će tu poznatih lica, ali ne želim otkrivati nikoga jer postoji ona poznata rečenica koju smo neko vrijeme slušali, iduća dva tjedna su krucijalna - govori nam Hana kroz smijeh te nam otkrila kako je organizirati svadbu u jeku pandemije te što će sve ponuditi svojim gostima. 

- Upravo zbog svega vezanog za pandemiju, ovo je još izazovnije za organizirati. Prvo smo imali u planu manju svadbu, ali jednostavno prijatelji su bogatstvo koje treba njegovati i zbog toga smo podigli brojku na cca 80 uzvanika. Možemo se složiti ni velika ni mala, nego taman. Od hrane bit će zaista svega tako da nam gosti budu siti jer sit gost je i zadovoljan gost. A nakon ove pandemije, evo prilike za jedan pravi tulum na kojem će se ljudi moći opustiti i uživati. Što se tiče iznenađenja za goste imam dva, ali budimo realni neće biti iznenađenje ako pročitaju kod vas. Ipak ste najčitaniji pa da ne kvarimo - rekla je Hana koju smo pitali je li vjenčanica spremna. 

- Brigu oko stylinga pa i haljine preuzela je moja prijateljica Anja koja živi u Dubaiju i nažalost, zbog pandemije neće moći doći, ali mogu samo reći hvala Bogu da postoji jer sve je osmislila. Stalno smo na liniji pa tako imam već i frizuru i make up osmišljen, a i cipele, haljina te torba su spremne. Haljinu ću vidjeti tek kad stigne jer je to njen izbor i poklon. Da nema nje ne znam kako bi sve to izgledalo, mislim da ću joj spomenik dignuti kada svadba prođe. Za sve je tu i ogromna je podrška, ujedno i psihijatar koja trpi sva moja luda pitanja - našalila se Hana te nadodaje da sama ne bi mogla sve stići organizirati. 

- Ja sama da sam mogla, ha-ha... Nikad! Moja druga prijateljica Matea, koja hvala Bogu iza sebe ima 200 određenih svadbi pa je na meni i na dragom samo da slušamo jer mi nemamo baš iskustva oko organizacije svadbe. Malo Anja, malo Matea i sve dolazi na svoje mjesto - rekla je Hana.

 Pri izgovaranju sudbonosnog da, najveću potporu, naravno osim supruga, dat će joj i kuma Andrea Šušnjara, pjevačica Magazina. 

- Andrea nije moja prijateljica, ona je moja sestra stoga je bila logičan izbor nakon svih ovih godina prijateljstva. Ne pamtim koliko smo dugo prijateljice jer imam osjećaj da se znamo cijeli život. Kad bi počela o razlozima zašto baš ona mislim da bi knjigu mogla napisati, ali opisat ću je jednim njenim stihom: "Ona je moja lozinka za sreću" - kazala je Hana i nadodala da se još nije odlučila za medeni mjesec. 

- Medeni mjesec će malo sačekati, znamo da dolaze izbori i kao urednica emisije moram biti na poslu. Ruku na srce, nama novinarima ovo je ipak najuzbudljivije razdoblje i svoje kolege nikada ne bih ostavila na cjedilu. Odradit ćemo to da kraja, a do tada će se nadamo i epidemiološka slika poboljšati. Čim se ti uvjeti ostvare, bit će vremena za putovanja - rekla je Hana kojoj na najsretnijem danu u životu neće doći rođeni brat, Tarik Tabaković koji je u braku s bivšom voditeljicom Hanom Hadžiavdagić

- Moj brat ima neodgodive poslovne obaveze pa nije u mogućnosti doći što mi je izuzetno teško palo - kratko je poručila Hana. 

Najčitaniji članci