Show

Komentari 1

Udala se udovica pjevača grupe Linkin Park: 'Presretna sam...'

Udala se udovica pjevača grupe Linkin Park: 'Presretna sam...'

Talinda je u objavi na Instagramu otkrila kako se za udala dečka Michaela Fredmana, a mnogi su je obožavatelji preminule zvijezde zbog toga osudili

Talinda Bentley (42), udovica Chestera Benningtona, bivšeg frontmena rock sastava Linkin Park udala se za vatrogasca iz Los Angelesa Michaela Fredmana. Talinda je sretnu vijest podijelila s obožavateljima na društvenim mrežama. 

- S radošću i ljubavlju želim objaviti kako sam se 4. siječnja vjenčala za divnog muškarca i velikog prijatelja. Proslavili smo sa našim obiteljima i prijateljima na prekrasnom otoku O'ahu na Havajima - napisala je glumica na društvenim mrežama. 

Prošle su dvije godine otkako je pjevač tragično preminuo, a Talinda je u rujnu prošle godine objavila zaruke za Michaela. 

- Ovdje sam da vam kažem kako je moguće pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt vaše srodne duše ne znači i vašu smrt. I daje ću poštovati Chestera i nastaviti sa svojom životnom misijom. Svi koji ste izgubili nekoga možete ponovno biti sretni. Svi u srcu možete napraviti mjesta za tugu radost, sreću i ljubav - izjavila je Talinda. 

Chester je iza sebe, osim pjesama, ostavio i troje djece koje je dobio s Talindom, Tylera (13), Lilu (8) i Lily (8). Prije Talinde bio je u braku sa Samanthom Marie Olit (48) s kojom je također imao troje djece, Jaimea (22), Isaiaha (21) i Dravena (17).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci