Obavijesti

Show

Komentari 109

'Udvarači mi šalju pjesničke stihove, ali ja ne želim vezu'

'Udvarači mi šalju pjesničke stihove, ali ja ne želim vezu'
8

Nives Celzijus od vrućina je pobjegla u studio gdje je vrijedno radila na kadrovima spota za novu pjesmu 'Odjebando'. Smatra da će se fanovima svidjeti scene u kojima je oskudno odjevena i sasvim mokra

VIDEO

Glumi, pjeva, pleše, pjeva i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sve je to Nives Celzijus (37) spojila u novom spotu za pjesmu “Odjebando”. Patila je dok se bujnim oblinama u uskom kompletiću “brčkala” u hladnoj vodi...

Naime, Celzijus je od srpanjskih vrućina pobjegla u studio gdje je sa suradnicima vrijedno radila na kadrovima spota za novu pjesmu koju su joj napisali Nenad Ninčević i Branimir Mihaljević. Obožavatelje će, kaže Nives, obradovati scene u kojima je oskudno odjevena i sasvim mokra.

- Voda u bazenu je bila toliko hladna pa sam se ukočila i cvokotala cijelo vrijeme. Ipak, sjetila sam se koliko sam vješta glumica i kako sam uspješno sakrila patnju s lica - rekla je Nives.

Budući da je odradila i kazališne uloge, kao i one u serijama, Nives se glume zaželjela, pa mašta i o pozivu na film. Prvi dio ljeta provela je na gažama i snimanjima, nakon čega će sina i kćer počastiti zasluženim ljetnim odmorom. Celzijus u kolovozu planira obići Španjolsku, koja joj je, inače, omiljena destinacija za provode. Dvoji između Barcelone i Madrida, a ne bi je smetao ni dobar ulet markantnog Španjolca.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:29

- Još nisam pronašla idealnu formulu. Ni sama ne znam što tražim jer očito ne tražim ništa. Uživam u soliranju i zapravo primjećujem kako mi samo pomisao na neki odnos izaziva stres. Nisam spremna za svakodnevna javljanja, viđanja i tu vrstu obaveza koju takav odnos zahtijeva - objasnila je Nives. A u sitne noćne sate obožavatelji je obasipaju porukama, neki pokušavaju i nježnostima osvojiti vruću Nives, pa joj sve češće udvarači šalju i pjesničke stihove.

- Što se muškaraca tiče, bitno mi je da se osjećam ugodno, opušteno i da me nasmijava. Smetaju me neka nadmetanja u odnosu, a često se, nažalost, dešava da muškarci osjećaju potrebu da se natječu sa mnom, što mi je u ovim godinama naporno i odbojno - otkriva Nives.

U velikom intervjuu za tjednik Cafe, koji donosimo sutra samo uz 24sata, Celzijus je otkrila tajnu dobrog odnosa s bivšim suprugom Dinom Drpićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

VEZU S NJIM TREBA IZBJEGAVATI: Ovo je najsebičniji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš