Show

Komentari 19

Uhvatili ih paparazzi: Eastwood izveo djevojku (23) na večeru

Uhvatili ih paparazzi: Eastwood izveo djevojku (23) na večeru

Noor je javnosti postala poznata kad je prohodala s frontmenom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom, koji je od nje bio stariji 52 godine. Prije manekenke karijere, Noor je radila kao filmska producentica...

Premda je manekenka Noor Alfallah (23) pokušala demantirati navode da su u vezi, fotografi su uhvatili nju i Clinta Eastwooda (88) u izlasku. Pokušali su se iskrasti neprimjetno iz restorana, ali slikali su ih fotografi i proširila se glasina da su u romantičnoj vezi. Noor, koja je već hodala s nekoliko znatno starijih muškaraca, nije htjela komentirala te navode. Rekla je samo da je on 'dobar obiteljski prijatelj'.

Clint Eastwood is spotted with Mick Jaggers ex girlfriend after a night out at Craig

Noor je javnosti postala poznata kad je prohodala s frontmenom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom, koji je od nje bio stariji 52 godine. Prije manekenke karijere, Noor je kratko vrijeme radila kao filmska producentica. 

- Mick i dalje ima svoj legendarni šarm, no čak su i članovi benda bili iznenađeni što je lijepa i mlada djevojka poput Noor došla u Pariz zbog njega. Oboje su slobodni i zabavljaju se zajedno pa nikom ne smeta njihova veza. Mick nema namjeru usporiti, i dalje ima smiješak na licu i sjaj u oku. Noor je jako samopouzdana i obrazovana pa se uklapa na elitna mjesta na koja idu zajedno - ispričao je  izvor za Mirror dok su Noor i Mick bili u vezi.

Čini se kako je taj par prošlost te se Noor počela zabavljati s Oskarovcem Clintom. Osim s Jaggerom i Eastwoodom, Noor su povezivali i s milijarderom Nicolasom Berggruenom (57).

Eastwood je donedavno bio s 33 godine mlađom djevojkom Sanderom. Prohodali su 2014. godine, a u prosincu se počelo šuškati o njihovom prekidu. Clint je prebolio Sanderu i, prema pisanju stranih medija, nekoliko tjedana se druži s Noor.

NAJTRAŽENIJA FRIZURA GODINE: Uz ovu boju kose sigurno ćete biti u centru pažnje!