Obavijesti

Show

Komentari 54

‘Ukleti’ Oscari: Ove je glumce zlatni kipić koštao braka i veze

‘Ukleti’ Oscari: Ove je glumce zlatni kipić koštao braka i veze
8

Kipići su nesreću donijelimnogim holivudskim parovima. Jedni od njih su bili Gwyneth Paltrow i Benom Affleckom koji su prekinuli samo večer prije nego što je glumica osvojila Oscar

VIDEO

Iako je Oscar prestižna nagrada o kojoj sanja većina glumaca i redatelja, postoje i oni kojima je zlatni kipić 'zeznuo' njihovu ljubavnu vezu ili je barem tako ispalo. 

Helen Hunt i Hank Azaria 

Jedna od njih bila je i glumica Helen Hunt (55) koja je 1998. godine osvojila nagradu Oscar u kategoriji najbolje glumice za ulogu u filmu 'As Good as It Gets'. Ona je u to vrijeme četiri godine bila u vezi s glumcem Hankom Azarijem (54).

The 85th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Čak ga je i pri primanju nagrade spomenula u govoru zahvale, nazvavši ga 'najboljim muškarcem kojeg je ikada upoznala'. Holivudski par stao je pred oltar već iduće godine, a samo godinu dana kasnije njihovom je braku došao kraj. 

Geena Davis i Jeff Goldblum

Američka glumica Geena Davis (63) 1989. godine nagrađena je zlatnim kipićem američke Akademije za rad na filmu 'Accidental Tourist'.  Te su godine ona i njezin suprug Jeff Goldblum (66), također glumac taman slavili drugu godišnjicu braka. Kada se popela na pozornicu, zahvalila je suprugu. Međutim, baš kao i kod holivudskog para prije, i Geena i Jeff rastali su se iduće godine.

Anjelica Huston i Jack Nicholson

Anjelica Huston (67) na dodjeli nagrada Oscara 1986. godine došla je u pratnji partnera i glumca Jacka Nicholsona (81). Te večeri osvojila je kipić u kategoriji najbolje sporedne glumice zahvaljujući ulozi u filmu 'Prizzi's Honor'. Prije nego što je preuzela nagradu Oscar, zagrlila je Jacka, ali ga nije posebno spominjala u svom govoru zahvale. Glumački par je tada već više godina bio u turbulentnoj vezi koju su često prekidali.

PIXSELL/kolaž

Ubrzo nakon osvajanja zlatnog kipića, Anjelica je prekinula s Jackom te se udala za kipara Roberta Grahama s kojim je bila u braku sve do 2008. godine. Naime, te godine Graham je preminuo, a glumica se nakon njega više nije udavala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:44

Ben Affleck i Gwyneth Paltrow 

Dodjela nagrada Oscar nesreću je donijela i ovom holivudskom paru. Glumica Gwyneth Paltrow (46) neko je vrijeme bila u vezi s glumcem Benom Affleckom (46), s kojim je prekinula samo večer prije nego što je dobila Oscar za najbolju žensku ulogu u filmu 'Shakespeare in Love', davne 1999. godine.

Pixsell/kolaž

Ona je čak tijekom preuzimanja kipića zahvalila svom, kako ga je tada nazvala, 'dobrom prijatelju' Afflecku. Iako su se nakon ceremonije Oscara na neko vrijeme pomirili, to nije potrajalo. Konačno su se razišli sredinom iduće godine.  

Julia Roberts i Benjamin Bratt 

Film 'Erin Brockovich' glumici Juliji Roberts (51) 2001. godine donijela je Oscar za glavnu žensku ulogu. U to vrijeme, ona je bila u trogodišnjoj vezi s glumcem Benjaminom Brattom (55). U govoru zahvale, Julia ga je spomenula i posebno naglasila da mu je zahvalna. Par je prekinuo nekoliko mjeseci nakon te večeri, a sve zbog snimatelja Dannyja Modera (50) s kojim je Roberts i danas u sretnom braku.

ABACA 24626-38 Roberts Split

Sandra Bullock i Jesse James

Sandra Bullock (54) i Jesse James (49) bili su u braku od 2005. do 2010. godine, a razvod je zatražila sama glumica koja je za prevaru saznala nedugo nakon što je osvojila zlatni kipić za film 'Priča o prvaku'. Iako se par nekoliko puta mirio i ponovno svađao zbog njegovih povremenih 'izleta' u krevet svojih ljubavnica, na kraju se holivudski par ipak odlučio rastati. 

Vanity Fair Oscar Party 2010 - Los Angeles

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700  €'
ZADAR PRETVORILI U MOSUL

Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700 €'

Zadarski kvart Voštarnica danima je bio zatvoren za parkiranje, a dio centra grada preko noći pretvorio se u irački Mosul. Stanari nam otkrivaju kako je to biti u žiži zbivanja...