Obavijesti

Show

Komentari 8

Ulli Lust: Nije problem ako dijete ne zna tko mu je otac

Ulli Lust: Nije problem ako dijete ne zna tko mu je otac
8

Napravila sam strip u kojem je glavni lik žena koja počne letjeti čim krene masturbirati, opisala je autorica jedno od svojih djela i nasmijala publiku

VIDEO

Volim pisati. Najteže mi je razdoblje u životu kad završim s knjigom jer ne znam što je sljedeće - ispričala je Ulli Lust. Autorica stripova i karikatura gostovala je na Festivalu svjetske književnosti, a u kinu Europa je s njom razgovarao Vladimir Šagadin.

- Najteže mi je bilo raditi u McDonald'su jer sam bila jedina Austrijanka. Svi drugi, bili su Nijemci - prepričava autorica koja je u životu radila razne poslove. Budući da u Austriji kultura stripa nije razvijena, Lust se preselila u Njemačku. Svoje stripove objavljuje na internetu, ali i u tiskanom izdanju.

- Internet je odličan za kratke i smješnije stripove. Ja ipak više preferiram papir - kaže Lust te objašnjava kako voli pisati duže forme koje su prikladnije za tisak, nego za objavljivanje na internetu.

- Papir je medij kojeg ljudi i dalje vole gledati, a stripom se prikazuju sličice, koje čitatelji povezuju u vrijeme - odgovara Lust na pitanje zašto je strip i dalje popularan. 

- Kad kod nas netko nešto ne može shvatiti, kažemo mu "hoćeš da ti nacrtam?" Naš je narod uvijek shvaćao važnost stripa - našalio se Šagadin.  Lust je ispričala kako se zanima za mitologiju, koja joj pruža inspiraciju.

- Napravila sam strip u kojem je glavni lik žena koja počne letjeti čim krene masturbirati - opisala je autorica jedno od svojih djela i nasmijala publiku.

- Problemi zapravo ne postoje. Većinu problema stvorili smo sami. Zašto bi bio problem ako dijete ne zna tko mu je otac? Taj problem smo također mi stvorili. Bitno je da odrasta u ljubavi - smatra Lust. U jednom od svojih stripova, opisala je kako je svome sinu, koji je odrastao ne znajući tko mu je otac, ispričala tko je on. Objasnila je kako se sin nikada nije ljutio što je odrastao bez oca.

- Bila je to kratka veza i nisam mu htjela otkriti tko mu je otac dok nije narastao - ispričala je Lust.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'
PROMIJENILO MU ŽIVOT

Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'

U showu 'Brak na prvu' parovi su morali jedno drugome otkriti trenutak iz života koji ih je obilježio. Marko je priznao kako je imao brojne poroke, a Mura da ju jedna bivša veza u potpunosti promijenila