Obavijesti

Show

Komentari 20

Uništila brak Lady Di i Charlesa, nacija je nikad nije u potpunosti prihvatila, ali ljubav još traje

Uništila brak Lady Di i Charlesa, nacija je nikad nije u potpunosti prihvatila, ali ljubav još traje
9

Camilli mnogi nisu oprostili to što je Diana zbog nje patila, ali s obzirom na to koliko su dugo zajedno barem su dokazali, kažu brojni stručnjaci, da je to bila ljubav za koju se isplatilo boriti

Camilla Parker Bowles, druga supruga princa Charlesa (72), koja u javnosti nije najomiljenija jer je razorila brak Charlesa i Diane, danas slavi 74. rođendan. Iako se često šuškalo da je u vezi s princem, dok je on još bio u braku s Lady Di, krajem 1992. tiskani mediji objavili su stenograme tajnih Charlesovih razgovora s Camillom, što je bio konkretan dokaz da se brak miljenice nacije raspada. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Osim toga, tadašnji britanski premijer John Major potvrdio je da postoje bračni problemi. Nakon što je novinar Andrew Morton u knjizi “Diana: njena istinita priča” objavio priču o Charlesovoj paralelnoj vezi s Camillom, Diana se 'raspala'. Pokušala se ubiti, ali nije uspjela pa se odlučila rastati.

POGLEDAJTE I KAKO IZGLEDA ODNOS MILE I RENEA NAKON POLA GODINE: 

 

Princess Diana 1990

Charlesu je, doduše, dala još jednu šansu, a uvjet je bio da se prestane viđati s Camillom, na što on nije pristao. Tada su počeli odvojeno živjeti.

Zbog Charlesa se trudna bacila niz stube dvora, a kraljica je htjela da bude nevina za brak
Zbog Charlesa se trudna bacila niz stube dvora, a kraljica je htjela da bude nevina za brak

Charlesova ljubav prema Camilli započela je ranih sedamdesetih. Izdržala je i Charlesov brak s Dianom osamdesetih, pa prijezir i osudu Engleske i svijeta devedesetih i dvijetisućitih, da bi se, na kraju, sve završilo vjenčanjem 2005., a ljubav traje i danas.

Trooping the Colour

Camilla se brzo 'skompala' s britanskom kraljevskom obitelji, a posebice s Kate Middleton (39), s kojom je navodno vrlo bliska jer joj je dala savjete kad je došla u palaču. Kako bi obilježili trenutak kad je Camilla postala punopravni član obitelji, nazvali su jednu vrstu ruže 'vojvotkinjom od Cornwalla'. 

Britain

Ono što iznova razveseli milijune na društvenim mrežama jest činjenica da su Charles i Camilla udomili dva psa, Jack Russell terijera Betha (2011.) i Bluebella (2012.) i otada su punopravni članovi obitelji pa su i na brojnim bitnim fotkama. 

Camilli mnogi nisu oprostili to što je Diana zbog nje patila, ali barem su dokazali, kažu brojni stručnjaci, da je to bila ljubav za koju se isplatilo boriti. 

Knights of the Royal Garter Ceremony