Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Uoči božićnih praznika: Renata Sopek udomila još jednog psa

Podijelila sam stotine postova sa životinjicama u želji da se udome. Neki dan isto... I onda sam je ugledala. Ta njuškica i okice... I zaljubila sam se u ovo malo biće, komentirala je televizijska voditeljica

1 komentara

Televizijska voditeljica Renata Sopek (39) velika je aktivistica za prava životinja, a to je dokazala i objavom na Instagramu. Naime, Renata je na društvenim mrežama podijelila sliku sa štencom u rukama.

Foto: Privatna arhiva

- Podijelila sam stotine postova sa životinjicama u želji da se udome. Neki dan isto... I onda sam je ugledala. Ta njuškica i okice. I zaljubila sam se u ovo malo biće. Otišla sam po nju u Karlovac i uzela je od divne volonterke iz Udruge Najbolji prijatelj. Ovo je moja Elly i više ju nikad neko ljudsko smeće neće ostaviti samu na svijetu. A ima i velikog bracu koji će ju čuvati. Udomite! - napisala je voditeljica na društvenim mrežama. 

Brojne poznate osobe podržale su Renatinu akciju poput Lejle Filipović (41), Kristine Krepele (39) i Indire Levak (45). 

- Bravo Renči, presladak je - napisala joj je bivša pjevačica grupe Colonia. Renata je u više prilika rekla kako doma ima pravo malo životinjsko carstvo, a ovo je treći udomljeni pas u njezinoj obitelji.

Foto: Privatna arhiva

Uz novopridošlu Elly, Renata ima dobermana Cayusea i jorkširskog terijera Jinx s kojima rado dijeli slike. 

Foto: Privatna arhiva

Naši partneri pišu
Message