Show

Komentari 315

Upisala fakultet: Vlatka Pokos s 42 godine postala brucošica

Upisala fakultet: Vlatka Pokos s 42 godine postala brucošica

AMBICIOZNA I PUNA ENERGIJE Vlatka kaže da nikad nije kasno za obrazovanje i usavršavanje. Trenutačno nema ni supruga ni djece pa ima puno vremena za sebe

Turizam je već dugo zanima, a kao voditeljica često sudjeluje s turističkim zajednicama diljem Hrvatske. Govori četiri strana jezika i voli komunicirati s raznim ljudima. Vlatka Pokos (42) stoga je odlučila upisati turistički menadžment na Vernu.

- Kad sam rekla da ću studirati većina ljudi me pitala što će mi to jer ne shvaćaju moju potrebu za obrazovanjem i usavršavanjem - kaže Vlatka te dodaje da nisu izostali ni oni koji su njenu odluku pohvalili i koji je podržavaju. 

Ambiciozna i puna energije

Voditeljica emisije 'Živim sa stilom' na 24sata TV-u kaže kako je jako ambiciozna je pa joj se fakultet činio kao pravi izbor. Veseli se predavanjima i studentskim obavezama i uživa. 

- Nikad nije kasno za obrazovanje i usavršavanje. Po mom mišljenju bilo bi glupo samo sjediti i pustiti vrijeme da prolazi kad ga možete puno bolje iskoristiti - rekla nam je Vlatka koja je oduševljena profesorima na fakultetu i njihovim pristupom studentima.

- Trenutačno nemam supruga ni djece pa imam puno vremena za sebe i puna sam energije. Mislim da je fakultet dobar izbor u ovom trenutku - kaže Pokos. 

Najčitaniji članci