Obavijesti

Show

Komentari 11

Uplakana Drew Barrymore: 'Neki dani su mi ružni i teški...'

Uplakana Drew Barrymore: 'Neki dani su mi ružni i teški...'
4

Nije dugo trebalo da ispod fotografije osvane gomila komentara. Njezini pratitelji na Instagramu odmah su reagirali na glumičino emotivno priznanje i zahvalili joj na iskrenosti

VIDEO

Američka glumica Drew Barrymore (43) vrlo je aktivna na Instagramu i sa svojim pratiteljima redovito dijeli novosti. Ipak, najnovija fotografija rastužila je njezine pratitelje. Drew je objavila fotografiju na kojoj je vidljivo uzrujana i pritom plače, a ispod nje napisala je emotivnu ispovijest. 

- Naravno da mogu izgledati lijepo kad sam našminkana, ali to zahtijeva mnogo vremena i truda. Što je dobro, jer to znači da je izvedivo. Međutim, ne mogu sakriti činjenicu da su neki dani u mom životu ipak ružni i teški - napisala je ispod objavljene fotografije.

- Sretna sam zbog toga što su moji životni problemi rješivi i na tome sam do neba zahvalna. Ponekad nam se dogodi da na trenutak zastanemo. Tada se trebamo isplakati, ustati i krenuti dalje - dodala je glumica.

Pratitelji su odmah reagirali na njezino emotivno priznanje i pritom joj zahvalili na iskrenosti.

- Hvala što si s nama podijelila ovu fotografiju jer se i ja sama često ovako osjećam. Sada znam da nikad ne smijem odustati, bez obzira na sve - samo je jedan od brojnih komentara. 

Glumica je već ranije priznala da je u mlađim danima bila žrtva vršnjačkog nasilja te da su je u školi zlostavljali. Ipak, iz svega je izašla samo još jača, a po mišljenjima mnogih, danas je jedna od najuspješnijih svjetskih glumica.

Iz trećeg braka s Willom Kopelmanom, koji se raspao prije dvije godine, ima dvije kćeri Olive (6) i Frankie (4).

- Majčinstvo mi je pokazalo kako nekoga istinski voljeti. Ovakva sam osoba zbog svojih kćeri. Trudim se odgajati ih posve suprotno od onoga kako su mene moji roditelji i mislim da sam 'razbila taj uzorak' - nedavno je rekla Barrymore i dodala da svojim kćerima želi omogućiti normalan život kakav ona nije imala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...