Obavijesti

Show

Komentari 110

Upoznali se na Zrću: Ljubav je odmah planula, sad stiže beba

Upoznali se na Zrću: Ljubav je odmah planula, sad stiže beba
15

Javljaju mi se majčinski osjećaji. Obožavam djecu, no nemam plana. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati, rekla je Franka prošle godine i tako dala naslutiti prinovu u bliskoj budućnosti

VIDEO

Upravo je danas na Instagramu objavila kako će ona i suprug uskoro postati roditelji. Donosimo njihovu ljubavnu priču.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Pokretanje videa...

01:07

U ljeto 2012. nogometaš Vedran Ćorluka (33) bio je na prekretnici karijere. Nakon pet godina uspješnog igranja u Engleskoj pristao je na transfer u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, ali prije odlaska na istok imao je pred sobom nekoliko tjedana odmora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tog ljeta 2012. i Franka Batelić (27) bila je na prekretnici života. Tad 21-godišnjakinja upravo se vratila sa školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu i otišla se malo zabaviti na Zrće. Baš kao i Čarli. I nekako su se našli u zajedničkom društvu. I zaljubili.

Tek što su se upoznali, Vedran je morao u Moskvu. Ljeto je bilo gotovo, a s njim i ova ljetna romansa, mislili su mnogi, ali..

- Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je Franka tada i 'pogodila'. Čarli ju je uskoro pozvao k sebi u Moskvu i Franka je otišla u posjet. I onda se vratila u Zagreb. Pa opet Moskva, pa opet Zagreb, Moskva, Zagreb...

Franka Batelić o Ćorluki: 'On neće nikada otići u mirovinu...'
Franka Batelić o Ćorluki: 'On neće nikada otići u mirovinu...'

I već tada bilo je jasno kako se rađa prava ljubav. Ćorluka je svojoj djevojci kuhao, ona je s njegovim roditeljima išla na utakmice i zavoljela nogomet. Franka je Čarlija podržavala u Brazilu za vrijeme Svjetskog prvenstva, kao i u Francuskoj dvije godine kasnije za vrijeme Eura.

Sve više je bila u Moskvi, a svaki Vedranov slobodni trenutak koristili su za zajednička putovanja po egzotičnim destinacijama. 

I Vedranu je sve bolje išlo u nogometnoj karijeri. Postao je kapetan moskovskog kluba, a uskoro i najplaćeniji igrač cijele lige. Imao je i neke ponude za povratak u 'lige petice', ali Čarli nije htio iz predivne Moskve. 

- Kod Franke mi se sve svidjelo, i to od prvog trenutka kad sam je upoznao. Pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe - priznao je Ćorluka za Story u jednom intervjuu. 

Franka i Ćorluka objavili fotku: 'Naša obitelj se povećava...'
Franka i Ćorluka objavili fotku: 'Naša obitelj se povećava...'

Iako Franka nije vjerovala, već je nakon par godina bilo jasno kako se rađa prava ljubav, a bračni par izuzetno se dobro slaže te se čini da su zaljubljeni kao i prvog dana.

-  Vedran se uvijek trudi razveseliti me, učiniti lijepu gestu. Bio to iznenadan poziv, poruka, lijepa riječ ili CD izvođača kojeg volim - rekla je Franka svojedobno. 

Prije godinu dana vjenčali su u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama u Istri. Nakon što su razmijenili zavjete i objavili prve bračne fotografije na društvenoj mreži, mladenci su se sa svojim gostima zaputili u vilu Meneghetti na slavlje.

- Nikad nisam sanjala, niti maštala o vjenčanju. Dapače, bila sam jedna od onih koja je uporno tvrdila da se nikad neće udati. Ali kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe - ispričala je pjevačica jednom prilikom.

Gosti su na slavlju nepce zasladili istarskim specijalitetima, a na pozornici ih je zabavljao Tony Cetinski (49) i bend Živa Legenda. Mladenci su prvi ples otplesali u romantičnoj atmosferi na pjesmu 'Prije sna' Olivera Dragojevića.

Franka i Vedran zbog obveza nisu išli na medeni mjesec pa su odlučili u vrijeme božićnih blagdana posjetiti New York kako bi se odmorili. Pjevačica je otkrila kako bi željela s Vedranom više putovati.

Ne bi bilo pošteno ne spomenuti i trećeg člana ove veze - psa Oskara. Vedran ga toliko voli da je dao izraditi tetovažu, a pas cijelo vrijeme uživa u pozornosti koja mu se pruža. 

-  Imam psa, ali javljaju mi se majčinski osjećaji. Obožavam djecu, no nemam plana i programa. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati - rekla je Franka prošle godine i tako dala naslutiti i prinovu u bliskoj budućnosti, što se sada i ostvarilo. 

Franka je objavila radosnu vijest objavivši fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je vidljiv trbuščić.

- Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše... Ja ću smirit vjetar,kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek! - napisala je Franka ispod objave.

- 2020. će biti posebna, naša mala obitelj se povećava - pohvalio se i nogometaš na društvenoj mreži.

Frankin menadžer Siniša Bevanda rekao nam je kako se pjevačica osjeća dobro te da će nastaviti s koncertima, a ima i novu pjesmu za koju će ubrzo snimiti spot.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju