Obavijesti

Show

Komentari 46

Urotili se protiv Vanje i izbacili je: Plačući je čitala obećanja...

Urotili se protiv Vanje i izbacili je: Plačući je čitala obećanja...
5

Iako je na Marijanino pitanje je li bilo dogovora oko izbacivanja Miro rekao da nije, u kasnijim izjavama je priznao da je ipak bilo. Natjecatelji 'Života na vagi' se pri glasovanju nisu vodili rezultatima vaganja

VIDEO

Crveni tim morao je izabrati koga želi izbaciti iz ekipe, a njihov trener Mario imao je samo jednu želju – da ne izbace Vanju. Marko je odlučio 'riješiti' se upravo nje jer je smatra najlošijom karikom. Josipa je također nominirala Vanju, navodeći isti razlog kao i Marko.

Vanja je odabrala Ivana jer je s njim najmanje komunicirala, a cimerice nije htjela nominirati jer je s njima sklopila prijateljstvo. Plavi tim je imao prigovore na glasove crvenog tima i Filomena je rekla kako smatra da je Vanja zaslužila ostati.

I Marta se složila s njom. Ivan je također svoj glas dao Vanji jer smatra da nije dovoljno motivirana. Domagoj je nominirao isto kao i drugi natjecatelji smatrajući da će tim biti jači bez nje. Miro je presudio Vanji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dao sam danas najmanji doprinos svom timu, izgubio sam najmanje kilograma, ali mislim da na
izazovima dajem sve od sebe. Ako želimo pobjeđivati kao tim, moramo davati sve od sebe - opravdao je
svoj razlog za izbacivanje Vanje. Iako je na Marijanino pitanje je li bilo dogovora oko izbacivanja Miro rekao da nije, u kasnijim izjavama je priznao da je ipak bilo. 

Voditeljica Marijana je zaključila kako se kandidati crvenog tima nisu vodili rezultatima vaganja jer bi po tome Miro morao napustiti show, a nisu se vodili ni prijateljskim odnosima, nego su već na početku donijeli odluku da je show zapravo natjecanje i da će izbacivati onog koga smatraju najlošijim.

Vanja nije mogla zadržati suze te smatra da joj kolege iz tima nisu nimalo pomogle da svlada svoje strahove. U show je došla sa 150,9 kg, a napušta ga sa 142,5, što znači da je izgubila 8,4 kg. Za kraj je
Vanja čitala obećanje koje je sama sebi dala pri ulasku u 'Život na vagi'.

U njemu je rekla kako joj je drago što je upoznala ove divne ljude, ali i da želi svojim roditeljima pokazati da je uspjela u životu i bez njihove podrške. Marijo nije mogao podnijeti slušati čitanje obećanja pa je napustio studio jer se, kaže, loše osjećao zbog činjenice da je njegov glas nekome krojio sudbinu.


Dan nakon izbacivanja kandidati odrađuju prvi trening još uvijek pod dojmom Vanjinog izlaska. Sanja je sa svojim timom odlučila provjeriti tko je najslabija, a tko najjača karika pa su kandidati anonimno pisali na papirić imena. Po njihovim glasovima najjače karike su Marijo i Petar, a najslabije Filomena i Marta.


Poslije treninga kandidate je dočekala Marijana, i to s iznenađenjem. Naime, kandidate čeka
rođendanska zabava Filomene, Petre i Keti te moraju sami razgledati hranu te odlučiti što će pojesti. Natjecatelji koji pojede najviše kalorija dobit će imunitet.

Filomena je probila led i otišla prva na party, ali nije uzela baš ništa. Nije hranu uzela ni Keti, ali je zato prvi popustio Petar, koji je odabrao tanjur s voćem koji smatra da je odabrao zdravi obrok. Ni Marta nije pokleknula, ali zato jest Mario koji je odabrao čokoladnu tortu i pojeo je.

Crveni tim je bio dosta odlučniji te nitko od njih nije pojeo baš ništa. Na kraju je imunitet dobio Mario s obzirom da je njegova torta imala više kalorija nego Petrovo voće. S obzirom na izazov, kandidati su imali radionicu o pripremi zdravih obroka, koju im je održala Tina Uglješić, urednica portala zelenarium.com.

S njom se 'suočio' Petar, koji je pripremao svoju hranu, a na kraju se pokazalo da je Tinina hrana i zdravija i brže se priprema pa kandidati više nemaju opravdanje zašto ne jedu zdravo.

VIDI OVO! Meghan Markle otkriva: Ovo radim kada se osjećam loše.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život