Obavijesti

Show

Komentari 34

Ušli su u show zbog zabave ili love, a pronašli ljubav života

Ušli su u show zbog zabave ili love, a pronašli ljubav života
11

U proteklih 15 godina brojne su veze počele ispred malih ekrana, ali ima i onih koje su okrunjene brakom

VIDEO

Trenutačna kvaliteta života mi je posao-krevet-hrana. Htio bih se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem životu, rekao je Matej Petrović (27) prilikom ulaska u show “Život na vagi” koji mu je potpuno promijenio život. Nije riječ o floskuli.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčali se Adam i Goga

Pokretanje videa...

U Ninu se vjenčali Goga i Adam iz Brak na prvu VIDEO

Ne samo da je izgubio gotovo 70 kilograma nego se u emisiji i zaljubio u Anju Glavaš, producenticu spomenutog showa. Iskre su nastavile frcati i nakon finala u kojem je Matej proglašen pobjednikom 5. sezone i kući otišao bogatiji za 170.000 kuna. Sredinom listopada na društvenim mrežama su obznanili da su se vjenčali.

- Od danas smo mi - napisao je Petrović. Još jedan dvojac iz tog showa izašao je mršaviji, ali i zaljubljen, a to su Dorian Crnković i Ivana Stapić, kandidati druge sezone. Tijekom cijele sezone izgubio je čak 77 kilograma, najveću podršku dobivao je upravo od Ivane i na kraju osvojio glavnu nagradu, i financijski i emocionalno gledano.

Ivana i Dorian upoznali su se i zaljubili pred kamerama RTL-a, a nakon četiri godine veze ovog su proljeća rekli sudbonosno “da” u župi sv. Spasa na Mejašima u Splitu. Zajednički život nastavit će u Zagrebu.

U sociološki eksperiment “Brak na prvu” stupili su prošle godine Adam Kromer (34) i Gordana Marelli (38). Eksperti njih nisu spojili, ali u emisiji su “kliknuli” i otkrili javnosti da im stiže prinova. Dobili su sina Noela (1), a uskoro im stiže još jedna beba.

- Da, čekamo bebu, stiže na zimu. I jako se veselimo - potvrdila je Gordana za RTL.hr. Adam je jednom prilikom rekao da ni u najluđim snovima nije očekivao da će u showu upoznati ženu s kojom će se vjenčati i osnovati obitelj, iako je emisija upravo tome namijenjena.

Saneline suze podijelile publiku showa, a Kristinu opet napali: 'Još ne kuži da mu se ne sviđa'
Saneline suze podijelile publiku showa, a Kristinu opet napali: 'Još ne kuži da mu se ne sviđa'

- Moja supruga Jelena Bosančić i ja zaljubili smo se u ‘Celebrity Farmi’. Otkad smo se prvi put ugledali u showu, jedno drugome smo podrška. Vjenčali smo se i ubrzo postali roditelji dječaka Tome - rekao nam je prije tri godine Josip Ivančić (42). Pjevač i bivša manekenka Jelena (38) potkraj kolovoza 2018. dobili su kćer Rozu Miju, a njihova je veza počela 2010. godine.

Tada su sudjelovali u reality showu “Celebrity Farma” tijekom koje su se zaljubili, iako su tada tvrdili da ih veže samo prijateljstvo. Nekoliko mjeseci nakon izlaska iz showa Nove TV par se prestao skrivati i Josip je sve više živio na relaciji Split - Livno. Pred oltar su stali 2011. u Josipovoj rodnoj Hercegovini, a vjenčanje je s njima proslavilo 500-tinjak gostiju.

Andrea zaključila da je Mislav muška verzija nje, a Bernard i Goga sve su bliži: Brak je super!
Andrea zaključila da je Mislav muška verzija nje, a Bernard i Goga sve su bliži: Brak je super!

Violeta Halitaj (35) i Nikša Kekezović (41) publici su ostali u pamćenju kao par koji se prije 15 godina zaljubio u Big Brother kući, a protiv svih nepisanih pravila i očekivanja okoline njihova ljubav traje i danas. Par ima osmogodišnjeg sina Jakova i jednogodišnju kćer Nikol. Nakon izlaska iz “Big Brothera” 2006. Nikša je najavio kako će je čekati vani, a ubrzo ju je i zaprosio. Violeta se zbog ljubavi preselila u Split i otad se ne odvajaju.

- Mi smo se u toj kući upoznavali, osjećaji su intenzivniji, sve je intenzivnije nego vani jer ste cijeli dan skupa. Kad si vani imaš curu, vidiš se s njom dva, tri sata na dan. A kad smo izašli, u stvarnom životu sve se nastavilo kako treba - kazao nam je Nikša.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU NAPUŠTENO-ZAPUŠTENO U KOJEM ISTRAŽUJEMO HALUDOVO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...