Show

Komentari 28

'Uvijek sam ja bila ta debela i ružna Kardashianka, ali ovako sad izgledam i nije Photoshop!'

'Uvijek sam ja bila ta debela i ružna Kardashianka, ali ovako sad izgledam i nije Photoshop!'

'Godinama se u mojim fotografijama traži i najmanja sitnica, analizira se svaki detalj zbog kojeg me se ismijava i na to me svijet podsjeća svakog dana. Ali te kritike koristim za motivaciju ' objašnjava Khloé

- Bok ljudi, ovo sam ja i ovo je moje tijelo, nefotošopirano i nefiltrirano - započela je svoju intimnu ispovijest Khloé Kardashian (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Svojim je obožavateljima poslala iskrenu poruku na društvenoj mreži zbog fotke koja je izazvala goleme polemike.

- Slika koja je objavljena ovog tjedana je predivna. Ali ja sam osoba koja cijeli život ima problema s vlastitim tijelom i kada netko snimi fotografiju na kojoj niste ispali onako kako želite, unatoč silnom trudu kojeg ste uložili, imate pravo uložiti pritužbu na svako njeno dijeljenje - piše Khloé.

Kako kaže, oduvijek joj je pritisak predstavljao najveći problem. Uvijek je bila ona manje ljepša sestra, deblja i drugačija, dok je za mnoge, izgled uspjela popraviti tek operacijama.

- Ali koga briga kako se ona osjeća, u životu je imala puno privilegija. Ne tražim simpatije, ali želim da me se poštuje - kaže starleta.

- Nitko ne može ostati imun na kritike i na zle komentare, kada nešto dovoljno puta čuješ, i sam počinješ vjerovati u to. Volim dobar filter, volim se lijepo obući i našminkati. Moje tijelo, moja slika, ja odlučujem kako ću izgledati i kakvom ću se prikazati. 

Za sve koji se osjećaju kao i ona poručila je:

- Za sve one koji se ne osjećaju dovoljno vrijedno, želim vam reći da vas razumijem. Moja obitelj i prijatelji me svakog dana da sam lijepa, ali znam da to trebam i sama shvatiti. Radite ono što želite i što vas veseli i budite sretni. 

Njenu objavu komentirala je i njena mama Kris Jenner (65).

- Ti si predivna, puna ljubavi i podrške, s predivnim srcem, volim te i jako sam ponosna na tebe. Inspiracija si svima nama, hvala ti što nas sve učiš da ne treba osuđivati, ti si blagoslov - poručuje ponosna mama.

Spornu fotografiju starlete ipak nije uslikala njena asistentica kako se mislilo, nego je to bila njena baka Mary Jo Shannon.

Fali ti super videa? Klikni OVDJE na Oriđiđi Videoteku!

 

Najčitaniji članci