Show

Komentari 6

Uz pobjedničku pjesmu birat će se i najbolje odjeveni izvođač

Uz pobjedničku pjesmu birat će  se i najbolje odjeveni izvođač

Stručni žiri nagrade Looksy čine urednica na Drugom programu Hrvatskog radija Monika Lelas Halambek, blogerica Matea Frajsberger, modni dizajner Ivan Alduk, Stefan Orlić te Albina Grčić

Sutra se u dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji 14 glazbenika bori za titulu hrvatskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu. Još jučer su obožavatelji Dore “okupirali” Opatiju te popunili lokalne hotele do posljednjeg mjesta. Na suncu su ispijali kave na terasama kafića, nadajući se susretu i fotografiranju s nekim od svojih favorita za pobjednika Dore.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fanovi pjevačkog natjecanja također će telefonski sudjelovati u odluci koja će od ovih 14 pjesama predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Tročlani ocjenjivački sudovi nalaze se u HRT-ovim Dopisništvima u Vukovaru i Zagrebu te u HRT-ovim centrima u Čakovcu i Varaždinu, Rijeci, Puli, Osijeku, Zadru, Kninu i Šibeniku, Splitu te Dubrovniku.

Voditelji programa su Duško Ćurlić (54), glumica Elizabeta Brodić (26) i naša svojedobna predstavnica na Eurosongu Franka Batelić Ćorluka (29). Također, Franka će biti i zvijezda večerašnjeg show programa, koja za ovu prigodu s prošlogodišnjom pobjednicom Albinom Grčić (23) priprema “zajedničko iznenađenje”. Paralelno s početkom TV prijenosa Dore u 20.10 sati, publika će u online anketi moći glasati i za najbolji styling na natjecanju. Najbolje odjevenom izvođaču ovogodišnje Dore pripast će modna nagrada Looksy, najavio je portal Eurosong.hr.

Stručni žiri nagrade Looksy čine urednica na Drugom programu Hrvatskog radija Monika Lelas Halambek, blogerica Matea Frajsberger, modni dizajner Ivan Alduk, stilist regionalnih zvijezda Stefan Orlić te Albina Grčić, koja je prošle godine proglašena najbolje odjevenom.

U žiriju su i dva urednika portala eurosong.hr, no značajnu ulogu u završnom glasanju imat će upravo publika. Najbolje ocijenjena odjevna kombinacija dobit će posebnu statuu Looksy, a odmah nakon proglašenja pobjednika Dore saznat ćemo i tko je najbolje odjeveni natjecatelj. 

Najčitaniji članci