Show

Komentari 9

'Užasno sam patila kada bi mi mama rekla kako mi dijete ima temperaturu, a ja na turneji...'

'Užasno sam patila kada bi mi mama rekla kako mi dijete ima temperaturu, a ja na turneji...'

Ali moja kći, kasnije se ispostavilo, da je moja zaista najveća nagrada, kaže Neda čiji otac Dušan nikako nije mogao prihvatiti činjenicu da je odlučila postati pjevačica

Legendarna pjevačica Neda Ukraden ubrzo će napuniti 70 godina, no za nju kažu da je kao vino - što starija, to bolja. Sada je u intervjuu za IN magazin progovorila o odrastanju. Zbog očeva posla se često selila i mijenjala škole. 

- Došavši u bosansku sredinu iz Imotskog, naišla sam prije svega na jedan zid čuđenja zbog mog imena i prezimena, nitko se nije u svim tim školama u koje sam ja bila upisana zvao Neda i naravno nitko se nije pogotovo prezivao Ukraden tako da je to uvijek bilo ono 'Kako se ti mala zoveš, ja se zovem Neda, onda bi bilo e ne može Neda, ti ili si Nedjeljka ili si Nedina, onda bih ja plakala' - priznala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezin otac Dušan nikako nije mogao prihvatiti činjenicu da mu je kći odlučila postati pjevačica.

- Ja mislim da on do svoje smrti nije prežalio što se ja ne bavim nečim ozbiljnijim - rekla je i dodala kako joj je uvijek govorio isto: 'Što to tebi treba, ti trebaš da se baviš nečim di ćeš biti gospođa, dama, di ćeš završiti svoje radno vrijeme u 3,4 popodne, baviti se svojom obitelji, imati svog muža, svoje dijete, a ne hodaš ko čergar cigan, od grada do grada'.

Priznaje da joj je ponekad bilo teško uskladiti karijeru i majčinstvo.

- Znala sam užasno patiti, imala sam osjećaj krivnje, a mama mi kaže da mi dijete ima temperaturu, dobilo je neku lošiju ocjenu, a ja negdje tamo u Australiji na turneji, onda bi ja rješavala zadatke preko telefona i plaćala telefonske račune 400-500 dolara. Bila sam vrlo često u tom nekom osjećaju krivnje, ali moja kći, kasnije se ispostavilo, da je moja zaista najveća nagrada - poručila je.

Smatra kako je slava nije promijenila.

- Pa ja sam zapravo ponosna što sam ostala negdje jedna vrlo uravnotežena zvijezda, zvijezda koja je vrlo realna, koja je sabrana, pribrana - zaključila je Ukraden.

Najčitaniji članci