Obavijesti

Show

Komentari 21

Uzbuđena Charlotte: Princeza s četiri godine krenula u školu

Uzbuđena Charlotte: Princeza s četiri godine krenula u školu
11

Samopouzdanoj Charlotte su se danas također pridružili roditelji, a ona je ponosno nosila svoju uniformu. Ravnateljica škole Helen Haslem čekala je da pozdravi svoju novu učenicu te se rukovala s princezom

Princezi Charlotte (4), kćeri princa Williama (37) i Catherine, vojvotkinje od Cambridgea (37) danas je prvi dan škole, gdje je došla sa svojim starijim bratom princom Georgeom (6), prenosi Daily Mail

Samopouzdanoj Charlotte su se danas također pridružili roditelji, a ona je ponosno nosila svoju uniformu. Ravnateljica škole Helen Haslem čekala je da pozdravi svoju novu učenicu te se rukovala s princezom, koja je u svibnju proslavila svoj četvrti rođendan.

Princess Charlotte to begin school

Charlotte će tako pohađati Thomas's Battersea školu u Londonu gdje školarina za jednu godinu stoji 150 tisuća kuna. Sužbena titula koju nosi je Charlotte od Cambridgea, dok njeno puno ime, koje su joj dali Kate i William, glasi Charlotte Elizabeth Diana.

Princess Charlotte to begin school

Nagađa se kako bi Charlotte mogla nastaviti tradiciju pa u školi koristiti naslove svojih roditelja kao prezime pa bi njeno ime u školi trebalo biti Charlotte Cambridge. Isto prezime navodno je dobio i njezin brat.

Princess Charlotte to begin school

Kate i William su se na Instagramu prije dva dana pohvalili kako njihova kćer kreće u školu.

- Ovog četvrtka vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ostavit će je na školskim vratima zajedno sa svim ostalim mamama i tatama, a mi ćemo snimiti predivnu fotografiju Charlotte u njenoj novoj uniformi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...