Obavijesti

Show

Komentari 21

Uzbuđena Milijana pohvalila se slikom vjenčanice: Spremam se

Uzbuđena Milijana pohvalila se slikom vjenčanice: Spremam se
7

Par je još tijekom showa izjavio kako planiraju svadbu. Nakon što su ispali iz 'Parova', otkrili su da su malo sredili kuću te da nestrpljivo očekuju vjenčanje

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) koje su gledatelji upoznali u srpskom reality showu 'Parovi', svojim su odnosom intrigirali čitavu javnost. Kako su najavili, svadba će biti sutra.

- Svadba je 7. rujna. Nismo mijenjali datum. Trebali smo mijenjati i salu i svašta nešto, ali to je sve ostalo tako - rekla je srpskim medijima Milijana. Na svom Instagram profilu sa svojim pratiteljima podijelila je fotografiju na kojoj pokazuje da je kupila vjenčanicu španjolskog brenda Pronovias. Uz fotografiju je kratko napisala 'Spremam se'.

Planiraju svadbu: Milojko i Milijana napravili popis gostiju
Planiraju svadbu: Milojko i Milijana napravili popis gostiju

- Sve se dogodilo slučajno, spontano... Postojala je neka privlačnost. Kad je saznao da mi se sviđa, čula sam komentare da je pričao da sam luda i da nemam šanse. Međutim, vidite da imam - rekla je Milijana o svojoj vezi s Milojkom. 

I Milojko je otkrio svoju stranu priče.

- Ja sam joj savjetovao da nađe nekog mlađeg - rekao je.

Budući da je razlika između budućih supružnika 53 godine, i dalje izazivaju veliki interes javnosti. Milijana kaže kako su joj njeni najmiliji najviše zamjerili svađe s dragim.

- Svi mi malo zamjeraju svađe s Milojkom, to i sama sebi zamjeram. Moram priznati da sam očekivala osude na ulicama od ljudi, a dogodilo se totalno nešto suprotno, sve me hvale i žele da se fotografiram s njima. Divan je osjećaj - kaže Milijana. 

Par je još tijekom showa izjavio kako planiraju svadbu. Nakon što su ispali iz 'Parova', otkrili su da su malo sredili kuću te da nestrpljivo očekuju vjenčanje. Sve slobodno vrijeme, Milijana i Milojko provode skupa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...