Obavijesti

Show

Komentari 5

'Uzeo sam si preveliki zalogaj. Srce hoće, ali tijelo me izdalo'

'Uzeo sam si preveliki zalogaj. Srce hoće, ali tijelo me izdalo'
9

Obitelji s najlošijim rezultatom bili su Radelići i Takači. Više sreće imali su Takači, koji su uspjeli u zadanom vremenu izvršiti zadatak do kraja. Mario Radelić otkio je da vjeruje da su dali sve od sebe, no da ga je tijelo izdalo

VIDEO

Trud braće Švec se isplatio te su u izazovu 'Tunel strave' zajedno sa svojom strinom ostvarili najbolji rezultat i tako preskočili drugi izazov. 

- Treninzi su zaslužni za našu pobjedu. Treniramo neprestano i to se isplatilo - rekao je Daniel Švec, koji je bio ponosan na svoju ekipu.

U 'Bijeg iz utvrde' zaputilo se samo pet obitelji jer su se Marko i Mihaela Kögl ozlijedili pa su bili primorani odustati od daljnjeg natjecanja. Tako su se u prvoj skupini borili timovi Vrnoga Gregorio, Hukman i Takač.

Iako se u početku činilo da je Franjo Hukman izgradio prednost za svoju obitelj, članovi tima Vrnoga Gregorio ipak su prvi dovršili zadatak, a obitelj Takač završila je na trećem mjestu. U drugoj grupi natjecali su se Radelići protiv Križmana, koji su imali više uspjeha u obavljanju zadatka. 

Obitelji s najlošijim rezultatom u drugom izazovu bili su Radelići i Takači, koji su se u eliminatoru borili do zadnjeg atoma snage. Više sreće imali su Takači, koji su uspjeli u zadanom vremenu izvršiti zadatak do kraja, a Paola Takač pobijedila je strah od vode te su tako postali prva obitelj koja je s lakoćom prešla najzahtjevniju prepreku - penjanje na rampu visoku 3 metra.

- Mislili smo da ćemo ispasti, ali na kraju smo pobijedili strah i uspjeli izboriti prolaz - kazala je iznenađeno obitelj Takač, ponosna na svoj uspjeh, dok su se Radelići morali oprostiti od showa.

- Vjerujem da smo svi dali sve od sebe, možda sam ja podbacio i uzeo preveliki zalogaj. Srce hoće, a tijelo ponekad izda. No bez obzira na to, sve bih opet ponovio. Ponosan sam na sinove, u ovim izazovima su dali maksimalno i to je ono što želim od njih - ne polovično, uvijek svim srcem i snagom. Na kraju nije bitan rezultat, bitno je koliko si snage i truda uložio u taj rezultat - zaključio je Mario Radelić.

Nakon eliminacija došao je red na trenerski odabir.

- Treneri i ja već znamo koje obitelji bismo voljeli u svom timu, samo ne znamo na koji način da sve najbolje sakupimo baš u svoj tim. S druge strane, dobro je uzeti i one malo lošije da ih probamo motivirati i istrenirati da napreduju. I to je veliko priznanje treneru - kada uspiješ jednu ekipu podignuti na viši nivo, to je za mene pobjeda - izjavio je trener Vlado Šola.

Slovenski akrobatski dvojac F&B u svoj su tim uzeli obitelj Podobnik, Križman i Jarc. Nika Fleiss odlučila se za obitelj Vrnoga Gregorio, Rimaj i Takač. Obitelji Švec, Švigač i Perinović postali su dio tima koji će voditi Norbert Žmegač Kunić, a Vlado Šola odabrao je obitelj Hukman i Buza.

S obzirom na to da je Šola ostao bez jedne ekipe, tijekom natjecanja dobit će mogućnost spasiti jednu obitelj od eliminacija ili vratiti jednu koja je već ispala.

NEVJERNI SU I ZLI: Veza s ovim horoskopskim znakovima je pakao

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...