Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Zaljubili su se u 'Ljubav je na selu', sad žele biti 'Superpar'

PRIJAVILI SE Valentina i Vatroslav iz ‘Ljubav je na selu’ žele biti u sljedećoj sezoni showa. Novac bi potrošila na odjeću za sebe i kćer Viktoriju...

Foto: Privatni album
29 komentara

Kad sam objavila da smo poslali prijavu za ‘Superpar’, samo su mi dolazile poruke kako jedva čekaju gledati nas, rekla nam je Valentina Kordić Tijan (26).

Foto: Privatni album

Prvu sezonu ona i suprug Vatroslav Tijan (41) pratili su od početka i, kako kaže, baš su uživali. Nije dugo razmišljala hoće li se prijaviti ili ne jer zna da bi ih ljudi ponovno voljeli gledati na televiziji.

Foto: Privatni album

- Vatroslav mi kaže da sam luda što sam nas prijavila, ali treba razmišljati kao ja. Pa realno, mi imamo velike šanse pobijediti. Jedino mi je nelagodno zbog kamera, ali dobro. Sve sam to već jednom prošla, pa mogu ponovno. Brzo će me proći trema - ispričala je.

ČESTITKE! Valentina i Vatroslav iz 'Ljubav je na selu' dobili kćer Viktoriju

Krajem veljače rodila je prvo dijete, djevojčicu Viktoriju, pa je sad u kući stalno galama. Strah ju je kako će se organizirati s malenom ako ih pozovu u show budući da se spominjalo kako je snimanje prve sezone trajalo mjesec dana.

Foto: Privatni album

- To nas baš brine, mjesec dana bi nam moglo biti previše jer ne znam tko će nam se brinuti o maloj. A i ne znam kako ću toliko biti odvojena od nje. Ako prođemo, možda uspijemo dogovoriti s produkcijom nešto pa da svi budu zadovoljni - pojašnjava.

Suprug joj često zna prigovoriti da troši novac na gluposti. Ako pobijede u showu, Valentina točno zna na što bi 'spiskala' osvojeni iznos.

Foto: Privatni album

- Ja bih to sve na sebe i Viktoriju potrošila. I to u kratkom roku. Suprug odlučuje o lovi koju zaradi, a ja bih o ovoj koju osvojimo - našalila se. Par se prošlog mjeseca vjenčao kod matičara, a crkveno će ovog ljeta.

- Svadba će biti 27. srpnja i već znam da će biti bajkovito jer ćemo je organizirati na plaži u Ražancu kod Zadra - otkrila je Valentina, koju je Vatroslav zaprosio u siječnju s čak dva prstena.

Foto: Privatni album

- Dolazim u stan, kad ono baloni, latice... Kleknuo je i zaprosio me. I to s dva prstena. Kaže da je imao viška novca pa da izaberem, valjda će mi jedan odgovarati - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message