Show

Komentari 41

Valentina Tijan ljuta na Arenu: Ulaz 70 kuna, a nema fotkanja?

Valentina Tijan ljuta na Arenu: Ulaz 70 kuna, a nema fotkanja?

Pa zašto onda da ulazim? Zašto da platim 70 kuna?, napisala je Valentina na Instagramu. Iako se nije fotografirala unutar pulske Arene, Valentina je 'nabacila' nekoliko fotografija ispred nje

Par koji se upoznao u showu 'Ljubav je na selu' Valentina Kordić Tijan (28) i Vatroslav Tijan (42) krajem prošle godine preselili su se iz okolice Zadra u Pulu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Valentinu i Vatroslava pokrali na svasbi

Čini se kako Valentina uživa u novom okruženju, no jedna stvar ju je razljutila u Puli. Fotografirala je pulsku Arenu i požalila se.

- Pa je li moguće da se ulaz naplaćuje 70 kuna i onda se ne može ništa slikati niti snimati? Pa zašto onda da ulazim? Zašto da platim 70 kuna? - napisala je Valentina na Instagramu.

Iako se nije fotografirala unutar pulske Arene, Valentina je 'nabacila' nekoliko fotografija ispred nje. Društvo joj je pravila prijateljica Rea. 

Što se tiče novog stana, Valentina je sve pomno isplanirala do posljednjeg detalja.

- Potrudila sam se oko uređenja. Nedostaje mi još nekih stvari koje sam imala u planu iako možda imam malo mjesta, ali nadam se da ću još i to uspjeti dovesti u red. Onda će sve biti 'tip top' kako sam i zamislila, mada sam i ovako zadovoljna - rekla je Tijan nakon preseljenja. U pulskoj bolnici im se rodio sinčić Vito sredinom siječnja, točno na Vatroslavov rođendan, a par ima i kćer Viktoriju (2). 

Najčitaniji članci