Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
4 komentara

Valentina zamijenila matičara i muža, a Nikolina i dalje hladna

Dok su Valentina i Marinko zauzeti vjenčanjem, ostali parovi odlaze na medeni mjesec. Nikolina i Adam nikako ne uspijevaju pronaći zajednički jezik dok su se Nadia i Luka poprilično zbližili

“Brak na prvu” RTL
Foto: Maja Bota za RTL
4 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolinini frajeri: Za Mijom je pustila suzu, a muža jedva ljubi

U večerašnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' gledatelji će svjedočiti još jednom vjenčanju, onom između Valentine Hržić (45), razvedene majke dvoje djece, te Marinka Matejaka (47), oca jedne kćeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

On za sebe kaže da je bio mamac za pogrešne žene, što vjeruje da bi ovaj show mogao promijeniti. Ostvarit će mu se želja i da ima kaubojsko vjenčanje, ali zbog svega toga mladenka će misliti da je mladoženja - matičar.

“Brak na prvu” RTL  | Autor: Maja Bota za RTL Foto: Maja Bota za RTL

Dok su oni zauzeti vjenčanjem, ostali parovi odlaze na medeni mjesec. Nikolina Tutić (31) i Adam Kromer (33) nikako ne uspijevaju pronaći zajednički jezik dok su se Nadia Amić (29) i Luka Budak (29) poprilično zbližili, ali on još uvijek čeka poljubac. 

- Susreli su nam se pogledi i nasmijali smo se i mislim da je to jedan pozitivan početak svega - rekao je Luka nakon njihova vjenčanja.

Foto: RTL

Na svadbi su mladenci imali priliku iskreno razgovarati i bolje se upoznati pa je tako Luka doznao da Nadia ima sina Leonarda, a ona je doznala da je Luka posvojen.

- Nakon našeg razgovora krenula je kemija, a kako će dalje ići, vidjet ćemo - zaključio je Luka. 

Naši partneri pišu
Message