Obavijesti

Show

Komentari 6

Vampirica je postala magistrica farmacije, Nikolina oduševila protivnike pa prešla u vodstvo

Vampirica je postala magistrica farmacije, Nikolina oduševila protivnike pa prešla u vodstvo
6

Za glavno jelo bila poslužena mesna rolada pod nazivom Mesni užitak, koji se svima svidio. Za glavno jelo bila poslužena mesna rolada pod nazivom Mesni užitak, koji se svima svidio

VIDEO

U četvrtak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica je bila najmlađa sudionica splitskog tjedna Nikolina Jurišić kojoj se dogodilo upravo ono što nije priželjkivala, osvojila je najbolje ocjene dosad.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Olja vampirica 01:14

Splitska spisateljica Nikolina svoje je kandidate ljubazno ugostila uz aperitiv te su od početka svi bili oduševljeni njenim gostoprimstvom i domom. Kad su se smjestili za stol domaćica je servirala predjelo - Neobične tikvice, što je zapravo bila rolada od tikvica i sira.

- Jako mi se dopalo kako je aranžirala jelo - kazala je nova gošća na večeri magistrica farmacije dr. Olja, a i ostali su dijelili to mišljenje: Ljetno, lagano i fino dizajnirano, pohvalio je Tomo. 

Za glavno jelo bila poslužena mesna rolada pod nazivom Mesni užitak, koji se svima svidio. 

- Nešto neobično, pomiješani razni okusi, ali baš jako dobro - komentirala je Krasna. Za desert je bio poslužen mousse od crne čokolade, a domaćica je opet dobila samo riječi hvale za njega.

- Za stolom svi hvale, možda lažu pa će kasnije komentirati - u šali je rekla Olja, kojoj je desert bio presladak i pretežak.

Za glavno jelo bila poslužena mesna rolada pod nazivom Mesni užitak, koji se svima svidio. Nakon iznenađenja stigao je red na ocjenjivanje pa se onda moglo vidjeti tko je za stolom govorio istinu, a tko laž. 

- Dajem joj čistu desetku! Oduševila me svojim umijećem u kuhanju i prezentaciji jela - pohvalila ju je Krasna, a desetku je dobila i od Tome: Bilo mi je sve taman po mom ukusu, dobra hrana, predjelo lijepo, glavno jelo dobro, desert odličan.

Miranda ju je ocijenila devetkom jer želi ostaviti prostora za posljednju ovotjednu večeru kod Krasne, a Olja joj je dala ocjenu 9 zbog neprikladnog serviranja glavnog jela. Kad se sve zbroji Nikolina je ukupno zaradila najviših 38 bodova i tako prešla u vodstvo, iako je jasno dala do znanja da ne želi pobijediti.

 

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje