Obavijesti

Show

Komentari 18

Vanja i Barbieri ipak zajedno! Slavili su Novu u Beogradu...

Vanja i Barbieri ipak zajedno! Slavili su Novu  u Beogradu...
4

Voditeljicu i prijatelja Gorana Ivaniševića prvi put su vidjeli lani u svibnju u njezinu zagrebačkom kvartu Sloboštini, no tada su demantirali da su zajedno.

VIDEO

Vanja Halilović (28) i Frane Barbieri (41) u Beogradu su, doznajemo, odsjeli u najluksuznijem hotelu Hyatt Regency u kojem noćenje stoji 1900 kuna. Novu godinu proslavili su u klubu Magacin na cajkama. Zagrljeni i nasmijani zabavljali su se s društvom do jutra. Vanja je odjenula seksepilnu crnu prozirnu haljinu, a Frane je nosio elegantnu košulju i hlače. Kako doznajemo, Barbieri se nedavno pohvalio da je u ljubavnoj vezi s Vanjom.

Par su vidjeli zajedno još u svibnju 2010. godine. Tada je Barbieri “pokupio” Vanju svojim crnim džipom u njezinu kvartu Sloboštini. Ona se do njegova automobila dovezla svojim crvenim Peugeotom. Oboje su tada demantirali ljubavnu vezu.

- Nisam šarmer, ali zašto se ne bih družio s Vanjom? Ona je kvalitetna žena - rekao je tada Barbieri. Na romansu u Beogradu, sin bivšeg direktora ACI-ja ležerno je odgovorio da “stvarno nema komentara”, a Vanja se nije javljala na mobitel. Barbieri je dobar prijatelj Gorana Ivaniševića (40), kojega su na Valentinovo 2008. snimili s Vanjom, iako se o njihovoj vezi pričalo još od kraja 2006. godine. Frane je ugostio Ivaniševića i Tanju Dragović (33) u Los Angelesu nakon što su se pomirili poslije tenisačeva preljuba. Nedavno su Vanja i Tanja viđene kako tulumare i nazdravljaju u zagrebačkom noćnom klubu. 

Frane je goranov prijatelj     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vanju i Ivaniševića povezuju od kraja 2006. Snimili su ih na Valentinovo 2008. kako izlaze iz stana u kojem su se sastajali.

Zagrljeni i nasmijani     

Vanju i Franu nisu smetali pogledi znatiželjnika u noćnom klubu. Plesali su i zabavljali se te svima pokazali da se ne stide ljubavi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju