Obavijesti

Show

Komentari 131

Vatreni se skidaju: Tko je naš najzgodniji reprezentativac?

Vatreni se skidaju: Tko je naš najzgodniji reprezentativac?
37

I za našim nogometašima žene 'luduju'. Osim što su ih imale prilike gledati dok igraju, u nekim trenucima su naši reprezentativci pokazali i 'isklesano' tijelo koje skrivaju ispod dresova

VIDEO

Diljem svijeta pozorno se gleda nogometno prvenstvo u Rusiji. I dok većina ljudi prati igru i rezultate, mnogima će pogledat odlutati na mišićava tijela nogometaša. U trenucima najveće sreće, naši reprezentativci vole, kao i većina njihovih kolega, skidati dresove i pokazivati s čime 'raspolažu'. 

Perišićev sin (5) je hit: 'Ćaćino dite, samo prečke i stative...'
Perišićev sin (5) je hit: 'Ćaćino dite, samo prečke i stative...'

Na poziciji veznog igrača je Ivan Rakitić (30). Ni temperatura od 39°C ga ne može zaustaviti u igri, a na radost svojih obožavateljica, sportaš visok 184 centimetara često travnjakom, nakon utakmice, protrči samo u boksericama. 

Rostov na Donu: Hrvatska pobijedila Island i s tri pobjede ide u osminu finala

O frizuri mu brine supruga Raquel Mauri (28), frizerka i vizažistica po struci, a ona mu je i najveća podrška uz kćeri Altheu (5) i Adaru (2).

World Cup - Group D - Croatia vs Nigeria

Veliko iznenađenje ovog prvenstva je i napadač Ante Rebić (24) visok 185 centimetara. Osim dobre igre, pokazao je i isklesano tijelo, ali 'dozirano', jer se ne voli pretjerano skidati na travnjaku.

Nižnji Novgorod: Hrvatska i Danska u osmini finala na Svjetskom prvenstvu

Rebo je od 'NK Vinjani' dogurao do 'Eintracht Frankfurta', a nakon što je pokazao kako igra na prvenstvu, za njega se raspituje i 'Manchester United'. 

I Ivana Perišića (29) moglo se vidjeti bez majice. Ivan je visok 187 centimetara i igra za 'Inter Milano'. Šest godina je u braku sa srednjoškolskom ljubavi Josipom (29). Imaju sina Leonarda (5) i kćer Manuelu (3) koji ga bodre s tribina. 

World Cup - Group D - Croatia vs Nigeria

Napadač Andrej Kramarić (27), visok 177 centimetara, ne samo da je skidao dres u naletu adrenalina, već ga je i trgao.

Za našu reprezentaciju nosi devetku na leđima, a za njemački 'TSG 1899 Hoffenheim' igra s brojem 27. Karijeru je započeo još 1997. u Dinamu. 

SP 2018, Argentina - Hrvatska

Još jedan u nizu naših reprezentativaca koji 'šeta' bez majice po terenu, ali i po svlačionici je Domagoj Vida (29). Nogometaš visok 184 centimetara karijeru je započeo kad mu je bilo 7 godina u Donjem Miholjcu, a od ove godine igra za turski 'Besiktas'.

FIFA World Cup 2018 - Croatia vs England

Tijekom ovog prvenstva, žustro su s tribina za njega i reprezentaciju navijali supruga Ivana (27), te njihovo dvoje djece Petar (3) i Marta (4). Ivan igra za talijanski 'Milan'. Vida sa suprugom, bivšom kraljicom Hrvatske, Ivanom (25) ima sina Davida (2). 

World Cup - Semi Final -  Croatia v England

Branič naše reprezentacije Šime Vrsaljko (26) toliko je puta skinuo majicu, da je djevojkama s tribina dao mogućnost da mu prebroje sve tetovaže, a ima ih puno.

Ovaj Riječanin visok 181 centimetar igra za 'Atletico Madrid'. No, kao i većina naših nogometaša, i on je zauzet. Svoju Mateu upoznao je još u srednjoj školi, a ove godine su dobili i prvog sina Brunu

World Cup - Semi Final -  Croatia v England

Branič, 188 centimetara visok, Dejan Lovren (29) često je na utakmicama pokazivao mišiće i tetovaže po tijelu. Trenutno nosi broj šest na leđima za engleski 'Liverpool', a karijeru je započeo u zagrebačkom 'Dinamu'.

Njižni Novgorod: Lovren, Rakitić i Vida poklonili gornje dijelove dresova navijačima

Na društvenim mrežama ga prati više od milijun ljudi. Dejan ima dvoje djece, Elenu (6) i Josipa (3).  

Filip Bradarić (26), visok 185 centimetara, na terenu baš i ne pokazuje što skriva ispod majice, ali zato to nadoknadi fotografijama s Jadrana koje dijeli sa svojih 280 tisuća pratitelja na društvenim mrežama.

 

🏊👌

Objavu dijeli Filip Bradaric (@filip_bradaric28)

Karijeru je započeo 2011., a trenutno igra za 'Rijeku'. Od prošle godine je u braku je s Melanie. 

 

💑👙🏊🍹☝

Objavu dijeli Filip Bradaric (@filip_bradaric28)

Naš 'broj tri' visok 186 centimetara, Ivan Strinić (30), kao i njegov kolega Bradarić, zna se obožavateljima putem društvenih mreža pohvaliti fotografijama golišavog tijela.

 

Objavu dijeli Ivan (@strinic)

Osim njih predstavljaju nas i kapetan Luka Modrić (32), Vedran Ćorluka (32), vratar Danijel Subašić (33), Mario Mandžukić (32), Mateo Kovačić (24), Lovre Kalinić (28), Marko Pjaca (23), Marcelo Brozović (25), Milan Badelj (29), Duje Ćaleta Car (21), Dominik Livaković (23), Tin Jedvaj (22) i Josip Pivarić (29).

 

HRVATSKAAAAAAA ZAUVIJEK AJMOOO NEKA GORIII SVE ❤️❤️❤️

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Svaka žena ima svog favorita, a koji je vaš?

VIDI OVO! 5 zanimljivih činjenica o finalu Svjetskog prvenstva!

25 fora činjenica o Francuskoj!

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'